Terrassa

El Diari convida els seus lectors a conèixer els candidats del 28-M

Iniciem aquest dijous un cicle d’entrevistes obertes a la ciutadania amb els caps de llista locals

La plaça de la Torre del Palau serà l'escenari de totes les entrevistes

A poc més d’un mes perquè la ciutadania de Terrassa decideixi la configuració del nou ple municipal, el Diari de Terrassa enceta aquesta setmana una ronda d’entrevistes amb candidats que concorren a les eleccions del pròxim 28 de maig. En un format d’acte obert a la ciutadania, el Diari convida els seus lectors a conèixer de primera mà els caps de llista locals, els seus programes electorals i les propostes de les seves formacions per al mandat 2023-2027.

La cèntrica plaça de la Torre del Palau serà l’escenari d’un cicle que començarà aquest mateix dijous, 20 d’abril, a les 18 hores amb Meritxell Lluís, número u de Junts a Terrassa, i continuarà els pròxims dies amb els alcaldables de la resta de partits que actualment disposen de representació al ple municipal, de menys a més regidors. Així, a més de Lluís, passaran per aquest espai Isabel Martínez, de Ciutadans, dilluns 24 d’abril a les 18 hores; Ona Martínez, d’ERC, dijous 27 d’abril a les 17.30 hores; Eva Candela, del PSC, dimecres 3 de maig a les 18.30 hores, i Jordi Ballart, de Tot per Terrassa, dimecres 10 d’abril a les 18 hores.

El públic podrà preguntar

La cap de la secció de Terrassa, Laura Hernández, serà l’encarregada de conduir les entrevistes. El Diari de Terrassa, però, també busca la implicació dels veïns de Terrassa en aquest cicle d’entrevistes electorals. Per això, el públic assistent també tindrà l’oportunitat de traslladar les seves preguntes als candidats.

La sèrie d’entrevistes no se circumscriurà només als actes presencials que acollirà la plaça de la Torre del Palau, sinó que el Diari n’oferirà una àmplia cobertura. Al llarg de tot el cicle, els nostres lectors podran trobar-ne informació en les diverses plataformes de Diari de Terrassa, des del paper fins a la pàgina web, passant per diverses xarxes socials.

El calendari de les entrevistes

  • Meritxell Lluís (Junts) – dijous 20 d’abril a les 18 hores
  • Isabel Martínez (Ciutadans) – dilluns 24 d’abril a les 18 hores
  • Ona Martínez (ERC) – dijous 27 d’abril a les 17.30 hores
  • Eva Candela (PSC) – dimecres 3 de maig a les 18.30 hores
  • Jordi Ballart (Tot per Terrassa) – dimecres 10 d’abril a les 18 hores

Qui és qui a la cursa electoral

El Diari convida els seus lectors a conèixer els candidats del 28-M
To Top