Terrassa

Acusat d’abusos sexuals a la sortida d’una discoteca de Terrassa

El fiscal demana vuit anys de presó

Dotació de la Policia Municipal al carrer de la Rasa / ARNAU ALCALÀ

Una matinada d’agost del 2022, a Terrassa, un noi i una noia van sortir junts d’un local del carrer de la Rasa i es van dirigir a un carreró. Allí es van fer petons, però ell va voler passar a més i, presumptament, va acabar abusant de la jove. Ella era menor d’edat. Ell s’enfronta a una petició fiscal de vuit anys de presó.

Va ser el 6 d’agost, cap a les 5 hores. Segons el fiscal, el noi és autor d’un delicte d’abús sexual amb introducció de membres corporals pel que va fer aquella matinada, per no atendre les peticions de la noia que parés, per tocar-la i semidespullar-la en aquell paratge fosc del Centre. El relat del Ministeri Públic indica que la noia, de 17 anys, i el noi, major d’edat, van sortir del local, una discoteca situada al carrer de la Rasa, i van caminar cap a un carreró pròxim. Es van besar de forma consentida.

Oposició

Ell, segons el fiscal, volia més. Ella es va oposar, però el noi li va pujar la samarreta i el sostenidor, li va fer petons als pits.

El cas va ser tramitat al jutjat d’instrucció número 2 de Terrassa

Poc després estava detingut. Agents de la Policia Municipal de Terrassa van intervenir després de la petició d’ajuda de la menor. El sospitós va passar un parell de dies en els calabossos i el jutjat d’instrucció número 2 de Terrassa va obrir un sumari per un delicte d’abusos sexuals que l’Audiència Provincial de Barcelona té previst jutjar aquest dimecres, 19 d’abril. A la sala de la secció segona serà interrogat l’acusat i estan cridats a declarar com a testimonis la víctima i dos policies municipals.

El Ministeri Públic reclama una pena de vuit anys de presó i una ordre d’allunyament perquè el processat no es comuniqui amb la noia ni s’acosti a menys de 500 metres d’ella durant deu anys. Després de la pena de presó, s’haurà d’imposar a l’encausat una mesura de llibertat vigilada, també per un temps de deu anys, segons el Ministeri Fiscal.

Acusat d’abusos sexuals a la sortida d’una discoteca de Terrassa
To Top