L’Handbol Terrassa cau en els instants finals a Can Jofresa

El conjunt terrassenc es manté fora de la zona de descens

L’Handbol Terrassa va perdre per 30 a 32 al pavelló de Can Jofresa contra l’Handbol Esplugues, en partit de la 27a jornada del campionat de lliga de Primera Nacional. Aquesta és la segona derrota consecutiva del conjunt egarenc, que ocupa la tretzena plaça de la classificació i manté una diferència de 4 punts sobre el descens. El conjunt visitant és sisè després d’aquest resultat.

El partit va ser d’un gran equilibri i no es va decidir fins als instants finals. A la primera part, l’intercanvi de gols va ser una constant en les dues porteries, amb dos equips molt encertats en les tasques ofensives. L’Handbol Terrassa va disposar d’una renda màxima de tres gols en el minut 19 (12-9), però els esplugencs van igualar el marcador amb un parcial de 0 a 3. Un bon final de l’Handbol Terrassa en aquest primer període li va permetre arribar al descans amb un marcador favorable de 16 a 14.

Al segon temps, el guió del partit va repetir els episodis d’igualtat del primer temps, però l’Handbol Esplugues va començar a marcar el ritme del partit. Va disposar d’una diferència de tres gols (22-25) que després va ampliar fins als quatre (25-29).

Però el conjunt de Rudi Reig no es va rendir i va protagonitzar un bon tram final. Va reduir les distàncies i amb un gol de Roger Pérez es va situar a un gol del seu rival (30-31). Els egarencs no van aprofitar la seva darrera opció per empatar i en el darrer segon els visitants van sentenciar amb un gol anotat per Guzmán.