Diners

Texfor i l’Institut Industrial de Terrassa enforteixen la seva relació

Les empreses sòcies del Gremi Tèxtil de Terrassa passen a ser membres de la patronal

Els presidents del Gremi Tèxtil, Francesc Roca, i Texfor, José Mª Mestres, en el moment de signar el conveni

L’Institut Industrial de Terrassa – Gremi Tèxtil i la Confederación de la Industria Textil Texfor reforcen la seva relació amb la signatura d’un nou conveni de col·laboració que estableix que totes les empreses sòcies de l’Institut passen a ser membres de la patronal. Així, podran tenir accés a tots els serveis de la confederació.

“Texfor és una organització d’empreses, associacions, federacions i entitats del sector tèxtil, d’àmbit estatal, constituïda per a la coordinació, representació, gestió, foment i defensa dels interessos de les empreses del sector. Per als socis de l’IIT – Gremi Tèxtil, aquest fet suposa poder accedir a més eines per a enfortir la seva competitivitat en el mercat tèxtil global”, asseguren les dues entitats.

Durant la signatura de l’acord de col·laboració, el president de Texfor, José M. Mestres, va afirmar que “es culmina un procés de molts anys, en el qual s’han implicat moltes persones que han tingut i tenen la voluntat de continuar enfortint la institució en benefici de l’empresa”. Per part seva, el president de l’IIT – Gremi Tèxtil, Francesc Roca, va qualificar de “gran noticia” la signatura de l’acord, perquè “sens dubte beneficia la competitivitat de les nostres empreses”. En aquest sentit, va afegir que el conveni suposa “haver aconseguit el millor avantatge per als nostres socis. Esperem que aquest sigui el principi d’una gran labor conjunta”.

To Top