Terrassa

El nou servei de neteja de les escoles de Terrassa també queda anul·lat

Un tribunal ha estimat el recurs d’una de les empreses descartades

Exterior d'una escola bressol de Terrassa

Ha passat una cosa similar a la que va passar fa uns mesos amb el servei de menjadors escolars. Un tribunal ha tirat enrere l’adjudicació del servei de neteja de les escoles infantils i de primària de Terrassa.

Teresa Ciurana, tinent d’alcalde de Cicles de la Vida, ha fet pública la resolució en la comissió informativa d’aquesta àrea celebrada aquest dilluns a l’Ajuntament.

El lot 2, l’afectat per la decisió, es referia al contracte de serveis de neteja de diversos edificis municipals, entre ells les escoles. L’anunci de la licitació es va publicar el 24 de setembre del 2020. El 20 de juny del 2021 es van publicar nous plecs i nou termini de presentació de propostes, que acabava el 4 d’agost del 2021.

Recurs estimat

A la licitació van concórrer diverses empreses, entre elles SACYR Facilities i Multiserveis NDAVANT SL. El 20 d’abril del 2022, l’Ajuntament va acordar l’adjudicació del contracte a favor de SACYR. Uns dies després, el 6 de maig, Multiserveis NDAVANT va presentar un recurs argumentant que l’adjudicatària no complia el requisit relatiu a la qualitat ambiental dels vehicles adscrits a l’execució del contracte. El Tribunal Català de Contractes del Sector Públic li dona la raó i estima el recurs.

“Hem de tornar al punt anterior”, ha dit Teresa Ciurana. El serveis de neteja quedaran en mans del proveïdor actual, Clece, amb noves condicions de contracte que inclouran la modificació de preus i la incorporació dels instituts escola al lot. La comissió ha votat com a proposta urgent elevar aquesta informació a la pròxima junta de govern.

El nou servei de neteja de les escoles de Terrassa també queda anul·lat
To Top