El San Cristóbal ja és de “play-off”

Els parroquials han derrotat per 1 a 0 el Tona

Ricki Calamardo, la imatge de la victòria en una jornada històrica / Lluís Clotet

Festa grossa a Ca n’Anglada aquest diumenge. El San Cristóbal s’ha classificat per segona temporada consecutiva pel “play-off” d’ascens gràcies a la victòria obtinguda contra el Tona per 1 a 0 que li assegura una plaça entre els cinc primers del grup quan encara manca una jornada per la finalització del campionat. Un gol de Mario Cantí en el minut 14 de partit ha sentenciat un matx per a la història del futbol terrassenc.

El resultat, a més, situa el San Cristóbal en el tercer lloc de la classificació quan manca només un partit pel final del campionat, el diumenge vinent al camp de la Pobla de Mafumet. Les relliscades de Peralada i l’Hospitalet han permès els parroquials ascendir al tercer lloc, una plaça que si consoliden en la pròxima jornada els donaria avantatge de camp a la primera eliminatòria del “play-off” (jugarien la tornada a casa) i també la classificació en el cas d’empat al final de l’eliminatòria.

Els jugadors del San Cristóbal, celebrant l’èxit / Lluís Clotet

En un ambient molt especial per celebrar una fita com l’assolida per l’equip de Dani Andreu, el San Cristóbal ha sabut fer front en tot moment al que demanava el partit davant un rival que ha mostrat una bona cara. A més, el marcador s’ha posat de cara ben aviat ja que en el minut 14 ha arribat l’1 a 0, anotat per Mario Cantí en una acció iniciada per Sanku.

Els parroquials no s’han conformat amb aquest resultat i el partit ha entrat en una fase de major equilibri, amb poques ocasions de gol destacant un parell de rematades de Montoro i de Kevin que han portat el perill a l’àrea del Tona.

Emoció màxima entre els jugadors locals / Lluís Clotet

L’inici de la segona part ha mostrat un San Cristóbal ambiciós a la recerca del segon gol. Ion Vázquez, Sanku i Mario Canti han fregat el gol en tres accions de notable perill. El San Cristóbal ha gestionat perfectament el final del partit per assegurar-se la victòria davant l’eufòria dels seus seguidors, culminant una temporada extraordinària en la qual han superat tots els obstacles que s’han presentat, incloent el canvi d’entrenador en el tram inicial de la lliga.

Al final, els jugadors han celebrat emocionats l’èxit, han mostrat una samarretes commemoratives i fins i tot el president, Francesc Manchado, ha passat per la dutxa en els vestidors.