Terrassa

La Culturassa omple la plaça de Lluís Companys

Els terrassencs de totes les edats han omplert la plaça per gaudir de les actuacions i també del dinar de germanor

La Culturassa a la plaça de Lluís Companys / Lluís Clotet

Aquest dissabte a les 10.30 ha arrencat la 13a edició de la Culturassa, la festa de la cultura més gran de Terrassa, i el lloc escollit aquest any ha estat la plaça de Lluís Companys (davant l’antiga fàbrica de l’Agut).

A la festa s’hi han desplaçat 29 colles diferents (de les 36 que formen part de la Coordinadora de Cultura Popular de Terrassa), entre totes les quals sumen una xifra variable d’entre 700 i 1000 persones. L’edició ha iniciat amb la popular cercavila i ha seguit amb lluïments.

La Culturassa a la plaça de Lluís Companys / Lluís Clotet

Els terrassencs de totes les edats han omplert la plaça per gaudir de les actuacions i també del dinar de germanor a la mateixa plaça. A les 18 hores la festa segueix amb l’actuació castellera (amb Castellers i Minyons), mentre que a les 19 hores tindrà lloc l’actuació folk amb els Ministrils del Raval amb Treure ball.

FOTOGALERIA | Culturassa a la plaça de Lluís Companys

Seguidament, a les 20 hores arriben els lluïments de les colles de foc, amb colles com Diables de la Maurina, La Pàjara de Terrassa, Diables de Sant Pere Nord… I per acabar, a les 21 hores arrenca el concert de Sons Blaus, que oferiran rom cremat acompanyats de les seves havaneres. Es preveu que les activitats s’allarguin fins a quarts de 10 de la nit.

La Culturassa a la plaça de Lluís Companys / Lluís Clotet

La Culturassa omple la plaça de Lluís Companys
To Top