Comarca

La diada de Sant Jordi s’amplia a Sant Cugat

Enguany, hi haurà dos nous emplaçaments i més de trenta activitats

La diada de Sant Jordi a plaça de l’Octavià

Més de 80 parades de llibres i roses tornaran a ser protagonistes de la diada de Sant Jordi a Sant Cugat. Començaran a la plaça Octavià, passant per carrer la Torre, plaça U d’Octubre, i, enguany com a novetat, s’incorporen dos nous emplaçaments al carrer de la Creu i l’avinguda Cerdanyola. Sant Cugat viurà un Sant Jordi més ampli en nombre de dies –del 15 al 30 d’abril– i amb una trentena d’activitats.

Les presentacions literàries tindran un lloc rellevant dins la programació. Dimecres, 19 d’abril, Marta Pessarrodona presentarà la reedició del seu llibre “Donasses”, a la llibreria La Salvatge. El mateix dia, el Monestir de Sant Cugat acollirà la presentació de “Sant Cugat Confidencial”, un recull de nou contes sobre Sant Cugat escrits per autors i autores vinculades a la ciutat. Dijous, dia 20, els Geganters de Sant Cugat, presentaran, al Claustró del Monestir, el llibre “Món gegant”, un recull dels materials del Primer Congrés i Trobada Internacional de Gegants i Imatgeria Festiva, que es va celebrar a Reus l’any 2017.

També cal destacar altres propostes com la X Taula d’escriptors, amb la participació d’una cinquantena d’autors, el concurs de Vídeo Poemes de l’Ateneu Santcugatenc, l’“Especial Sant Jordi” i el 16è concurs de Microrelats de Cugat Mèdia, el tradicional Concert de Sant Jordi de la Simfònica de Sant Cugat, i un original taller familiar de fabricació de roses lluminoses.

To Top