Terrassa

El cantant de Terrassa Miki Núñez serà padrí contra l’Esclerosi Múltiple

L’atleta Jaume Leiva també se suma a la convocatòria

Miki Núñez en una imatge promocional de l'esdeveniment

El cantant terrassenc Miki Núñez serà enguany el padrí de la 23a edició de la cursa solidària “Mou-te per l’Esclerosi Múltiple”, organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) per tal de conscienciar a la població sobre aquesta malaltia neurològica autoimmune que afecta prop de 9.000 persones a Catalunya. El Circuit de Barcelona-Catalunya serà la seu, diumenge 30 d’abril, d’una jornada festiva, esportiva i de solidaritat a la qual s’ha sumat també l’atleta egarenc Jaume Leiva.

Miki Núñez va començar a despuntar des de la seva participació a “Operación Triunfo 2018” i actualment és el presentador del programa ” “Eufòria”. En Miki ha volgut sumar-se a la iniciativa solidària i ho ha fet expressant simpatia per la causa: “Per a mi és un honor ser el padrí del Mou-te per l’Esclerosi Múltiple. Crec que el treball en equip ben fet marca la diferència, i sense dubte, les iniciatives que la FEM posa en marxa per aturar l’impacte d’aquesta malaltia, són un exemple, del seu compromís, esforç i solidaritat vers les persones amb esclerosi múltiple i les seves famílies”.

El cantant egarenc no és l’únic rostre conegut que ha volgut donar suport a la cursa solidària de la FEM. Altres músics com la trompetista Andrea Motis, el cantant Guillem Boltó (de Stay Homas) o la cantautora Suu també participaran en la seva difusió a les xarxes socials.

El cantant de Terrassa Miki Núñez serà padrí contra l’Esclerosi Múltiple
To Top