Terrassa

La nedadora paralímpica Sarai Gascón, número 3 de Tot per Terrassa

Jordi Ballart ha desvetllat un nou nom de la llista electoral de Tot per Terrassa

Jordi Ballart ha presentat la persona que ocuparà la tercera posició a la llista electoral de Tot per Terrassa a les properes eleccions municipals. Es tracta de Sarai Gascón, nedadora paralímpica amb un palmarès increïble en la seva participació en campionats mundials i olímpics.

L’alcaldable de Tot per Terrassa afirma que l’elecció de Sarai Gascón respon a una voluntat d’incorporar a l’equip una persona que “exemplifica valors de treball, lluita i constància al llarg de tota la seva trajectòria professional”.

Ballart, que ha anunciat el nom a través d’un vídeo conjunt a les seves xarxes socials, ha dit que està convençut del paper que farà Gascón “al capdavant de qualsevol dels serveis que es defineixin en la composició del cartipàs municipal“.

En el vídeo que han fet Ballart i Gascón, han mostrat la seva sintonia personal en la incorporació d’aquesta última a l’equip de l’alcalde.

Gascón manifesta la seva voluntat “d’aportar tota la meva il·lusió i experiència a seva ciutat, Terrassa, que conec perfectament”. Sarai Gascón ha expressat la seva il·lusió amb el nou repte que preveu assumir, així com el seu agraïment per la confiança depositada en ella.

Jordi Ballart ha expressat la seva satisfacció amb la incorporació de la nedadora al seu equip, que aprovarà la seva llista electoral completa el proper dijous 13 d’abril en una assemblea interna. Ballart està acabant de configurar una candidatura “transversal, plural i representativa de la ciutat” i “amb la Sarai, aquest element segueix viu tal i com vam idear Tot per Terrassa al 2019″.

Sarai Gascón, esportista olímpica d’elit i mestra

Sarai Gascón i Moreno ha guanyat moltes medalles en campionats mundials, europeus i a Jocs Paralímpics en la disciplina de natació. Va debutar als 14 anys al Campionat del Món de Natació a Durban (Sudàfrica), on va aconseguir la seva primera medalla d’or en un campionat internacional.

Gascón ha participat en quatre Jocs Paralímpics on ha aconseguit guanyar diferents medalles. A Pequín (2008) va aconseguir una plata, a Londres (2012) una plata i un bronze, a Rio de Janeiro (2016) va aconseguir tres plates i als darrers jocs de Tòquio (2020) una plata i un bronze.

La nedadora ha desenvolupat la seva carrera professional no només en l’àmbit esportiu.També com a mestra d’educació infantil en un centre de Terrassa.

To Top