Terrassa

Maise Balcells serà la número 2 de Tot per Terrassa

L’actual presidenta de Prodis farà tàndem amb Jordi Ballart a les eleccions municipals del mes de maig

Jordi Ballart i Maise Balcells / Nebridi Aróztegui

Tot per Terrassa (TxT), la formació municipalista liderada per Jordi Ballart, ja té número 2 per a les eleccions municipals del pròxim mes de maig. Qui ocuparà el segon lloc a la llista electoral és Maise Balcells, advocada i actual presidenta de Prodis.

Jordi Ballart ha comparegut aquest dimecres amb la candidata a la plaça del Rector Homs, amb la Seu d’Ègara de fons, per desvelar el nom del número 2 de la formació, l’únic que ha transcendit de la nova candidatura fins al moment.

Ballart ha anunciat que si Tot per Terrassa torna a guanyar, Balcells serà tinent d’alcalde del seu govern

“Fa anys que treballo per la ciutat des de Prodis”, ha comentat Balcells, que s’ha mostrat “molt contenta” de sumar-se al projecte de Tot per Terrassa, al que s’incorpora “com a independent” i “per un període limitat de temps, probablement 4 anys, que és el meu compromís personal, però és una cosa que veurem més endavant”.

Ara, el compromís amb la ciutat “va més enllà de la meva dedicació al tercer sector”. No té vocació política, ha dit, però sí “la il·lusió de sumar-me a un projecte municipalista” i de “treballar per la ciutat”.

Ballart ha dit de la seva número 2 que és “una dona solvent, preparada, capacitada i amb un coneixement profund de la ciutat”. Li va proposar sumar-se a la llista ara fa uns dies i “no ha estat fàcil convèncer-la, però estic molt content que ens hagi dit que sí”.

Mònica Polo marxa i Noel Duque continua

Si Tot per Terrassa torna a guanyar les eleccions, Maise Balcells tindrà “un pes important al govern i ocuparà segur una de les tinències d’alcaldia”, ha anunciat Ballart, content d’incorporar al seu equip un perfil “transversal i polivalent, que pot gestionar molts àmbits de l’Ajuntament”.

Tot per Terrassa tancarà la seva llista electoral després de Setmana Santa. Ballart  renovarà el 50% dels primers 10 llocs de la candidatura. De moment, ja ha transcendit que Mònica Polo renuncia a repetir i que Noel Duque continuarà.

El passat mes de juliol, la militància de TxT ja va ratificar Jordi Ballart com a candidat de la formació a l’alcaldia en els comicis del 28 de maig. Ho va fer en la culminació d’un procés de primàries en què el primer edil va obtenir el 100% dels vots favorables. El 75% dels afiliats de la formació va exercir el seu dret a vot.

En les últimes eleccions municipals, les primeres en què es va presentar TxT, la formació va obtenir 10 llocs al ple municipal, sent la força amb més representació.

To Top