Esports

L’Atlètic elimina per “shoot-outs” l’Egara a la Copa de la Reina

La portera Clara Pérez ha estat una de les millors i ha aturat el “shoot-out” definitiu

Una acció del derbi femení que ha enfrontat aquest divendres a Madrid l'Atlètic i el Club Egara / RFEH

El derbi terrassenc de la Copa de la Reina de hockey que se celebra a les instal·lacions del Club de Campo Villa de Madrid s’ha decantat de la banda de l’Atlètic Terrassa, que ha eliminat per 2 gols a 1 el Club Egara a la tanda de “shoot-outs” després d’un duel molt tàctic i equilibrat que ha acabat sense gols. Les de Can Salas jugaran dissabte a les 13 hores la segona semifinal davant del Polo de Barcelona, que ha derrotat per 4 gols a 1 el líder de la lliga, el Taburiente canari. A les 11, Real Sociedad i Club de Campo jugaran la priemra semifinal. La Real ha batut per 2 a 0 el Complutense i el Club de Campo ha guanyat per 2 a 1 el Júnior de Sant Cugat.

L’Atlètic ha començat defensant-se davant d’un Club Egara que tenia una major possessió de bola, però no generava massa ocasions clares davant la porteria defensada per Clara Pérez. L’Atlètic, per la seva banda, ha llançat fins a quatre penals-córner, però la portera de l’Egara, Mariona Girabent, no ha permès que el gol arribés.

Ha estat un duel eminentment físic i tàctic, en el qual qualsevol dels dos equips hauria pogut guanyar. Als darrers segons de partit, la portera Clara Pérez ha fet una gran aturada i ha evitat la victòria del conjunt del Pla del Bon Aire.

A la tanda de “shoot-outs” han continuat els errors. Els cinc primers llançaments han acabat amb només un encert per banda. Ja a la mort sobtada, Clara Pérez ha aturat el llançament del Club Egara i Clara Barba ha anotat el 2 a 1 definitiu que ha donat a l’Atlètic, que ha sabut resistir, l’accés a les semifinals de dissabte.

To Top