Esports

Un derbi terrassenc a la Copa de la Reina de hockey

Club Egara i Atlètic busquen una plaça a les semifinals

Els dos equips egarencs arriben a la Copa en un bon moment de forma / Lluís Clotet

El Club de Campo de Madrid acull també la Copa de la Reina de hockey que es disputa des de divendres fins diumenge. Club Egara i Atlètic Terrassa són els representants terrassencs i el divendres s’enfronten en els quarts de final en un apassionant derbi local. Ni el Club Egara ni l’Atlètic Terrassa han guanyat mai cap lliga ni cap Copa de la Reina. Aquest cap de setmana, a Madrid, aspiren a aixecar la primera copa de la seva història. Els dos representants egarencs s’enfronten a les 15.15 hores al camp número 2 del Club de Campo de Madrid en el tercer dels enfrontaments de quarts de final. Es tracta de dos dels equips més en forma a la competició de lliga, on es troben en la segona i la sisena posició respectivament.
Egara i Atlètic afronten el derbi amb les opcions intactes d’accedir a una semifinal on s’enfrontarien el dissabte a les 13 hores al guanyador de l’eliminatòria entre el Polo i el Taburiente. A la part alta del quadre, qui superi l’eliminatòria entre Club de Campo i Júnior serà el gran favorit per disputar la final.

Un duel equilibrat

A la lliga, l’Egara es va imposar per 0 a 1 a l’Atlètic el 6 de novembre passat. Tot i que el favorit és l’Egara, el seu entrenador, Joan Vidal sosté que ambdós contendents parteixen amb les mateixes possibilitats de passar a semifinals. “A la Copa tot s’iguala molt. Cal anar pas a pas. L’Atlètic té molt bon equip i es troba en un gran moment. Serà un partit complicat, però nosaltres sortirem a totes. A la Copa, cada partit és un món”.

Per la seva banda, l’entrenador de l’Atlètic, Jordi Carrera, comenta: “Competirem al cent per cent. Si fem bé la nostra feina, el partit es pot decantar per a qualsevol de les dues bandes. Es decidirà tot a cara o creu. Nosaltres estem en una fase de creixement i l’Egara en una fase de maduració. Tenen jugadores en dinàmica de selecció i això els dona molt potencial”. No podrà comptar Carrera a Madrid amb les tres jugadores que es van incorporar a la segona volta de la lliga: la defensora Hanna Badia, la migcampista Gisele Suárez i la davantera Steerre Deetman.

Un derbi terrassenc a la Copa de la Reina de hockey
To Top