Esports

Tres equips terrassencs busquen la corona a la Copa del Rei de hockey

L'Atlètic Terrassa és el vigent campió d'aquesta competició / Nebridi Aróztegui

Tres equips terrassencs debutaran aquest divendres als quarts de final de la Copes del Rei de hockey que se celebra a les instal·lacions del Club de Campo Villa de Madrid. Hi prendran part Atlètic Terrassa, Club Egara i CD Terrassa.

A les 11 hores, els dos finalistes de la passada edició, Atlètic i Polo, disputaran el primer dels enfrontaments. A les 13,15, el Club Egara s’enfrontarà al Júnior de Sant Cugat. Els dos vencedors jugaran el dissabte a les 15 hores a la primera semifinal, que ben bé podria oferir un derbi terrassenc.

Per la part baixa del quadre, el CD Terrassa jugarà aquest divendres a les 15 hores contra els amfitrions del Club de Campo. El guanyador s’enfrontarà el dissabte a les 17 hores contra el vencedor del Sanse Complutense-FC Barcelona, partit que tancarà a les 17.15 hores la ronda de quarts de final. La gran final de la Copa es disputarà diumenge a les 14.30 hores.

El matx entre Atlètic i Polo és el més atractiu i, sobre el paper, el més equilibrat dels duels de quarts. A la lliga, els de Xero Gasol són segons i els de Katie Allen tercers, separats per un sol punt. Els barcelonins van guanyar a casa a la primera volta i els egarencs van fer el mateix a la segona. “Espero un partit diferent als de la lliga. Caldrà estar molt concentrats i saber competir bé. No es tracta de jugar bé o malament, sinó de competir bé”, assenyala el tècnic de l’Atlètic Xero Gasol, que no podrà comptar amb Xavi Barutel, que es va trencar un dit de la mà.

Club Egara i CD Terrassa volen fer un gran paper a la Copa del Rei / Lluís Clotet

Tampoc no ho tindrà gens senzill el Club Egara, que s’enfrontarà al Júnior de Sant Cugat al camp número 2. Marc i Pedro Sanromà i Pol Gispert són dubte, mentre que Nacho Prat segueix sent baixa. “El Júnior és un rival que sempre ens costa. Enguany es troba per davant nostre a la lliga, però afrontem aquesta Copa amb la màxima il·lusió. Sabem que en tres partits podem aixecar un títol i, com sempre, viatgem a Madrid amb totes les opcions intactes”, assenyala Ramon Sala, tècnic del Club Egara. Els del Pla del Bon Aire van derrotar els de Sant Cugat a la Supercopa, però a la lliga, els santcugatencs es van imposar per 4 a 2. Ambdós equips es tornaran a enfrontar el diumenge 2 d’abril al Pla del Bon Aire a la lliga.

Egara i Júnior es coneixen a la perfecció. El conjunt que entrena l’egarenc Oriol Torras té fins a nou jugadors terrassencs, alguns dels quals han jugat a l’Egara, com Cesc Mata o Jordi Farrés.
El CD Terrassa no té cap mena de pressió per enfrontar-se al Club de Campo al camp número 1. “Ens espera un duel complex. Ells són favorits. Són el millor equip de la lliga i ho tenen tot a favor. Però no renunciem a res. No tenim pressió i tenim molt poc a perdre i molt a guanyar”, diu Carlos García Cuenca, entrenador del conjunt de les Pedritxes.

To Top