L’Handbol Terrassa perd per 29 a 20 a la pista del Bordils

L’equip que entrena Rudi Reig acumula cinc derrotes i tres empats en les vuit darreres jornades i es troba a quatre punts de distància de les posicions de descens

El Bordils no va donar opcions al conjunt que prepara Rudi Reig / LLUÍS CLOTET

En les vuit darreres jornades, l’Handbol Terrassa ha sumat només tres punts de 16 darrers que s’han posat en joc. En el duel de la 24ª jornada de la Primera Nacional, l’equip que entrena Rudi Reig va caure per un contundent marcador de 29 gols a 20 a la pista de l’Handbol Bordils, desè classificat. Els terrassencs ocupen la tretzena posició de la taula classificatòria amb 13 punts, a quatre de distància de les posicions de descens quan queden només sis jornades per tancar l’exercici.

Marc Puig, autor de 13 dels 20 gols dels terrassencs, va inaugurar el marcador als tres minuts de partit. Els gironins van capgirar el marcador, però al minut 6, gràcies a un altre gol de Puig i a un de Robert Salvatella, l’Handbol Terrassa va assolir un avantatge de 2 a 3. A partir de llavors, el Bordils manaria sempre en el marcador. Al minut 28, l’Handbol Terrassa perdia per només un gol de desavantatge (12-11), però es va arribar al descans amb un 14 a 12 per als amfitrions.

Augmenta el domini dels gironins

A la segona meitat, les distàncies van començar a augmentar de manera important. Al minut 37, els gironins manaven ja per 20 gols a 13. Els de Reig es van veure obligats a abaixar els braços davant la superioritat ofensiva del conjunt gironí, Al minut 53, el marcador assenyalava un ja concloent 26 a 20. En els set darrers minuts, un parcial de 3 a 0 va deixar l’electrònic en el 29 a 20 definitiu.

Aquest dissabte a les 17.45 hores, els terrassencs rebran al pavelló de Can Jofresa al quart classificat, el La Salle Montcada.