Diners

El Gremi de la Construcció se suma a HelpEmpresa

L’associació empresarial s’adhereix al servei de la Cecot per ajudar pimes en situacions complicades

Xavier Panés, president de la Cecot, i Toni Palet, president del gremi

El servei HelpEmpresa que impulsa la Cecot per ajudar les empreses que es troben en situacions econòmiques complicades, continua creixent. La iniciativa de la patronal amb seu a Terrassa acaba d’incorporar a la seva xarxa de col·laboradors un altre gremi, aquest cop, el de la construcció.

El president de l’organització multisectorial, Xavier Panés, i el del Gremi de la Construcció del Vallès, Toni Palet, han signat el conveni d’adhesió a HelpEmpresa d’aquesta associació empresarial que té per finalitat representar i defensar els interessos de les empreses de la construcció, davant dels diferents interlocutors socials.

Segons expliquen des d’ambdues parts, la voluntat de l’acord de col·laboració és acostar HelpEmpresa als associats que aquest gremi representa amb l’objectiu de fer més resilients i forts els negocis del sector.

Posat en marxa a finals del 2021 per la Cecot, HelpEmpresa es dirigeix a empresaris de micro, petites i mitjanes empreses de fins a un màxim de 250 treballadors a qui ofereix un diagnòstic integral de l’empresa i assessorament especialitzat en diverses àrees.

To Top