Terrassa

Detingut per assaltar 11 farmàcies a Terrassa i Barcelona

El presumpte atracador amenaçava els dependents amb armes de foc simulades o armes blanques

Els Mossos d’Esquadra han detingut un presumpte atracador, que acumula 48 antecedents policials, acusat d’assaltar 11 farmàcies de Barcelona i Terrassa, amenaçant els dependents amb armes de foc simulades o armes blanques.

Segons han informat els Mossos d’Esquadra, el suposat lladre, que es troba en presó provisional, va ser detingut en un vagó dels Ferrocarrils de la Generalitat a l’estació de Sarrià, on els agents havien muntat un dispositiu per localitzar-lo després que perpetrés el seu onzè atracament.

El detingut, que va aconseguir gairebé 10.000 euros amb els robatoris, solia assaltar els establiments amb la cara coberta amb una màscara o una caputxa -cosa que no ha impedit que els testimonis dels robatoris l’hagin reconegut- i, després d’intimidar els farmacèutics amb una arma, s’emportava els diners de la caixa registradora.

El primer dels atracaments que se li atribueix el va cometre el 14 de juliol del 2022 en una farmàcia del carrer Aribau, al districte de Sarrià-Sant Gervasi, i l’endemà va intentar un altre assalt en un establiment de Terrassa, en aquella ocasió esgrimint un ganivet.

Entre els mesos de juliol i setembre del 2022, va atracar tres farmàcies més al districte de Sarrià-Sant Gervasi, de les quals es va emportar 4.800 euros, i va reprendre els assalts a principis d’aquest any amb un nou robatori al mateix barri.
Entre els mesos de febrer i març, el presumpte atracador va assaltar cinc farmàcies més, fins que dilluns passat els Mossos el van detenir després de robar, amb una arma de foc simulada, un altre establiment on es va apoderar de 100 euros.

Després d’aquest darrer atracament, es va dirigir als Ferrocarrils de la Generalitat per viatjar amb tren a Terrassa, trajecte en què va ser detingut abans d’arribar a l’estació de les Planes.

En escorcollar-lo, els agents li van trobar 500 euros en efectiu, una pistola semiautomàtica simulada i el full d’un cúter.

Detingut per assaltar 11 farmàcies a Terrassa i Barcelona
To Top