Cultura i Espectacles

Carla Miralda supera la segona gala d'”Eufòria”

La terrassenca Carla Miralda va estrenar l’escenari d’Eufòria interpretant “Kings and Queens” de la cantant americana Ava Max

Carla Miralda

“Benvinguts i benvingudes a la segona gala d’Eufòria”, així presentava el terrassenc Miki Núñez la segona nit del programa de TV3, que va liderar la seva franja d’emissió amb la seva tornada la setmana passada. La nit va comptar amb actuacions dels tretze concursants que van passar a la segona fase del programa i que es van jugar un lloc per la tercera gala. Ara sí, ha començat l’autèntica competició eufòrica.

La terrassenca Carla Miralda va estrenar l’escenari  interpretant “Kings and Queens” de la cantant americana Ava Max, una actuació més “canyera” que la que va presentar la setmana passada i que va generar opinions diverses entre el jurat. “La setmana anterior ens vas regalar una gala digna d’excel·lent, però avui no puc dir-te exactament el mateix. Té vist una mica rígida i sense fluir en els moviments”, comentava Elena Gadel. “Però la teva veu continua sent or pur i per mi ets un si”, concloïa la cantant. Lildami va compartir l’opinió de la seva companya de jurat, tot i que no va dubtar a donar-li un sí assegurant que l’actuació de l’egarenca “ha sigut un escac i mat”. Carol Rovira, però, va ser més dura i tot i recalcar que Miralda té una veu perfecta, “has mostrat un punt feble: l’expressió corporal”, i va concloure amb un no.

La cantant de Terrassa es va endur divendres nit dues valoracions positives i, per tant, va evitar la zona de perill. “Sé que puc treballar molt més l’expressió corporal”, comentava molt segura Miralda. Sembla que de moment, podrem seguir gaudint de la veu de la Carla a Eufòria.

To Top