Esports

Els equips masculins de hockey s’enfronten als tres últims classificats

Atlètic-Taburiente, CD Terrassa-Sardinero i Tenis-Egara, els partits

El davanter de l’Atlètic Joan Tarrés, a Can Salas / Nebridi Aróztegui

La tretzena jornada de la lliga masculina arribaaquest diumenge amb tres enfrontaments favorables als equips terrassencs, que s’enfronten als tres últims. A les 11 hores, el Club Egara visitarà a Santander l’antepenúltim, un Tenis que va treure un empat a tres en el duel de la primera volta. Tot el que no sigui guanyar penalitzaria de forma notable el conjunt de Ramon Sala, obligat a remuntar per acabar jugant el “play-off”.

A la primera volta, el Club Egara va sumar només 16 punts de 33 possibles. Va començar la segona volta golejant per 5 a 1 el CD Terrassa i ara necessita sumar tres punts que li podrien permetre superar un Júnior al qual s’enfrontarà la jornada vinent, just després de la disputa de la Copa del Rei. “Necessitem consolidar la nostra solidesa defensiva i mantenir el potencial ofensiu. No serà un desplaçament senzill”, explica Ramon Sala, tècnic de l’Egara.

També el diumenge a les 11 hores, el CD Terrassa rebrà a les Pedritxes un altre conjunt de la ciutat de Santander. Es tracta del Sardinero, cuer de la lliga. Es tracta d’un matx fonamental per als interessos del conjunt que prepara Carlos García Cuenca, que ocupa la vuitena posició amb 11 punts, a sis de distància de la zona de promoció de permanència. A la primera volta, el CD Terrassa es va imposar per 1 a 2. Necessita guanyar per deixar el descens a deu punts.

Finalment, l’Atlètic rebrà diumenge a les 12 hores al camp Josep Marquès al penúltim, un Taburiente que ha guanyat només un partit en aquesta lliga però ve d’empatar a tres al camp del Jolaseta. Xavi Barutel i Quim Malgosa seran baixa.

L’equip de Can Salas defensarà la segona posició que va aconseguir diumenge passat en batre el Polo a domicili. Els de Xero Gasol tenen 26 punts, un més que Sanse Complutense i RC Polo. Té un còmode avantatge de sis punts amb relació al cinquè, el Júnior. “Resultat a banda, és un partit molt important per a nosaltres. Juguem a casa i hem de saber mantenir una bona dinàmica”, comenta Xero Gasol, tècnic de l’Atlètic. I afegeix: “El Taburiente s’ha reforçat de cara a la segona volta i no ens ho posarà gens senzill”.

To Top