Esports

Un derbi fonamental per a Egara i Terrassa a la lliga femenina

L’Atlètic Terrassa jugarà a Can Salas contra el Sardinero

El rol que juga cadascun dels conjunts egarencs a la lliga femenina es manté de manera inalterable. El Club Egara ho té tot a favor per acabar entre els quatre primers, l’Atlètic té com a sostre la sisena posició i la permanència virtualment assegurada, mentre que el CD Terrassa es troba en zona de perill i ha de fugir d’aquesta posició de promoció de permanència.

Si diumenge passat, els equips masculins d’Egara i Terrassa van disputar el derbi de la jornada, aquest diumenge a les 12.45 hores ho faran els conjunts femenins. A la primera volta, les del Pla del Bon Aire es van imposar per 0 a 3 a les Pedritxes. Segueixen sent favorites, però el CD Terrassa ve de posar-li les coses molt difícils a un dels “grans”, el Júnior, i aspira a ser un equip més competitiu en aquesta segona volta.

L’Egara és actualment el quart classificat amb 28 punts, mentre que el CD Terrassa és el penúltim amb només 6. Però en un derbi pot passar de tot. Joan Vidal, tècnic del Club Egara, s’espera un partit “molt competit, complicat i igualat”, recorda que “el Terrassa s’ha reforçat” i adverteix que “caldrà ser molt sòlides durant els 70 minuts davant d’un rival que ve de fer un molt bon partit davant del Júnior, tot i perdre”.

Des de l’altra banqueta, l’entrenador del conjunt de les Pedritxes, Litus Ullés, compta amb l’única baixa de la mexicana Karen González, que ja no va poder alinear-se davant del Júnior.
Per al CD Terrassa, aquest serà el segon dels tres compromisos complicats que li ha reservat el calendari. Després de perdre per 2 a 3 amb el Júnior, ara li toca visitar l’Egara i a la catorzena jornada, després de la Copa de la Reina, rebrà el Polo, un altre dels favorits. “Ara ens toca jugar amb rivals dels de dalt, però després del bon partit que vam fer amb el Júnior estem amb una gran confiança. L’Egara també va patir al camp del Pozuelo i no descarto res. Sabem que serà un rival difícil. Ens costarà, però si fem les coses com l’altre dia podem tenir alguna opció”, assegura Litus Ullés, entrenador d’un CD Terrassa que acumula a la lliga un balanç de només dues victòries (davant de Sanse Complutense i Pozuelo) i ja deu derrotes. L’Egara, per la seva banda, ha guanyat els seus dos darrers partits i presenta un balanç de nou victòries, un sol empat i dues derrotes.

Per la seva banda, l’Atlètic confia a mantenir la seva bona ratxa de resultats. Ha sumat set dels darrers nou punts. L’equip que entrena Jordi Carrera rebrà diumenge a les 10 hores l’antepenúltim, un Sardinero al que va guanyar 0 a 1 a la primera volta. El tècnic Jordi Carrera no es refia de les càntabres. “Tenen molt clar què han de fer i són molt fidels al seu sistema. Es defensen bé i saben sortir a la contra”. assegura.

To Top