Diners

L’acte de lliurament dels Reconeixements Cecot tornarà a ser itinerant

La patronal en canvia la denominació per la Nit de l’Empresa

L'últim acte de lliurament dels Reconeixements Cecot, al Teatre Principal de Terrassa / Nebridi Aróztegui

La patronal amb seu a Terrassa Cecot ha anunciat aquest dimarts que el seu acte anual de lliurament dels Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial serà enguany el dijous 26 d’octubre al Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès. A més, l’organització multisectorial modifica la denominació de la trobada, que deixa de dir-se La Nit de l’Empresari per passar a anomenar-se La Nit de l’Empresa de la Cecot.

Des de l’entitat expliquen que el canvi de nom obeeix al propòsit d’adaptar-lo “amb la realitat que representa la Cecot i amb qui interactua, que són els diferents grups interns de persones que, liderades per un empresari o empresària, conformen una empresa i la diferencien de les altres”. En paraules del president de l’entitat, Xavier Panés, “a la Cecot, quan parlem de les empreses ho fem de manera integral, incloent la propietat, l’accionariat, l’equip de governança, l’equip de professionals de les plantilles i els col·laboradors/es”.

Pel que fa a l’emplaçament, la patronal recupera la itinerància que havia mantingut l’acte abans de la irrupció de la pandèmia amb el propòsit d’apropar aquesta trobada multitudinària del sector econòmic i empresarial a les empreses catalanes.

La Cecot ha informat d’aquestes novetats en un comunicat en què també destaca un altre esdeveniment important en l’entorn del teixit empresarial de l’organització multisectorial que tindrà també lloc a l’octubre. L’Institut Industrial – Gremi Tèxtil, entitat cofundadora de la patronal Cecot, commemorarà els 150 anys de la seva constitució en un esdeveniment públic que es durà a terme entre el Teatre Principal i els jardins de la seu del Gremi Tèxtil a Terrassa.

L’acte de lliurament dels Reconeixements Cecot tornarà a ser itinerant
To Top