A la lliga femenina, triomfs d’Atlètic i Egara i derrota del CD Terrassa

Les del Pla del Bon Aire es mantenen en una quarta posició que els permetria disputar el “play-off” pel títol

El Júnior es va imposar quan faltaven tres minuts a les Pedritxes / LLUÍS CLOTET

La primera jornada de la segona volta de la lliga de Divisió d’Honor femenina ha deparat dos triomfs per als tres conjunts egarencs. L’Atlètic i el Club Egara han guanyat els seus partits i el CD Terrassa ha perdut.

A Can Salas, l’Atlètic s’ha imposat per 5 gols a 4 davant de la Real Sociedad de Sant Sebastià en un matx amb nou gols. Les de Jordi Carrera s’han imposat per 5 gols a 4 gràcies a l’actuació estel·lar d’Esther Clotet, autora de tres gols. Els dos restants els han anotat Txell Vizcaino i Maria Torrent.

El Club Egara, per la seva banda, s’ha imposat per 2 gols a 3 al camp del cuer de la lliga, el Pozuelo. Dos gols de penal de Laura Real i Mireia Herrero i un de jugada de Carola Salvatella han donat els tres punts al conjunt que entrena Joan Vidal, que es manté en la quarta posició amb els mateixos 28 punts que el Club de Campo i el Júnior, segon i tercer respectivament. El Taburiente, amb un partit més, lidera la classificació amb 30 punts.

A les Pedritxes, tot i haver fet un bon partit, el CD Terrassa ha caigut per 2 gols a 3 davant d’un dels favorits al títol, el Júnior de Sant Cugat. Agustina Tato ha posat per davant les de Litus Ullés, però la terrassenca del Júnior Júlia Strappato ha empatat de penal-córner. Estel Forte, que tornava després d’una lesió, ha fet el 2 a 1, però les santcugatenques han empatat. I quan faltaven tres minuts, Laura Bosch ha aprofitat un altre penal per establir el 2 a 3 definitiu.