Cultura i Espectacles

Aquest podria ser l’any de la Carla a Eufòria

La terrassenca Carla Miralda va passar directe a la segona gala d'”Eufòria”, interpretant “Never Enough” de Loren Allred

Carla Miralda a Eufòria

Aquest divendres va arrencar la segona edició del concurs musical de TV3 “Eufòria” amb 16 artistes debutants. La terrassenca Carla Miralda no va deixar indiferent a ningú i va superar la primera gala del programa interpretant “Never Enough”, de l’artista nord-americana Loren Allred.

La cantant de 23 anys es presentava per segona vegada consecutiva al programa de TV3. L’edició anterior tenia una lesió vocal que la va deixar a les portes del concurs, però en aquesta segona edició es mostrava optimista i segura. “Ja estic recuperada i torno amb més força que mai”, comentava a la presentació.

Miralda va sorprendre el públic i al jurat, que no va dubtar a felicitar-la per la seva actuació. “L’any passat no era el teu any, aquest sí que ho és” va assegurar-li Elena Gadel. El terrassenc Lildami també va voler parlar. “Aquesta tia ho fa fàcil, com bufar i fer ampolles”, bromejava fent riure a tothom.

Aquest sembla l’any de la Carla Miralda a “Eufòria”. “Tinc ganes de ser jo qui trenca els límits, de deixar de ser la nena bona, de poder-me equivocar i fer coses atrevides”. I afegia “Vinc a demostrar que les segones oportunitats existeixen”.

Carla Miralda, de Terrassa, concursant de la segona edició d’“Eufòria”

To Top