Esports

El CD Terrassa rep diumenge el Júnior en la represa de la lliga femenina

L’Atlètic rep la Real Sociedad, mentre que el Club Egara defensarà la quarta posició davant del cuer, Pozuelo

El Júnior de Sant Cugat visitarà diumenge el CD Terrassa a les Pedritxes / LLUÍS CLOTET

Torna diumenge la lliga de la Divisió d’Honor femenina de hockey amb tres interessants partits per als tres representants del hockey terrassenc. El Club Egara, que és quart amb 25 punts, amb tres de distància amb relació al cinquè classificat, visitarà el camp del cuer, el Pozuelo madrileny. Els altres dos equips jugaran, també diumenge, a casa. L’Atlètic, instal·lat en una còmoda setena posició, rebrà l’antepenúltim, el Sardinero, mentre que el CD Terrassa, que ocupa ara per ara la posició de promoció de permanència, rebrà a les Pedritxes un Júnior que és tercer amb els mateixos punts que el segon, el Club de Campo.

L’Atlètic rebrà diumenge a les 12 la Real Sociedad. Serà l’estrena de la migcampista argentina Giselle Juárez, la davantera neerlandesa Steerre Deetman i la defensora egarenca Hanna Badia, que torna de la seva estada a Irlanda. El tècnic Jordi Carrera comptarà amb aquests tres reforços per encarar una segona volta en la qual l’objectiu principal és assolir la permanència tan aviat com sigui possible. “Estem jugant millor del que indica la nostra classificació. Necessitem consolidar la nostra manera de jugar. Cal seguir competint. Hem d’intentar, però, ser més resultadistes. Generem ocasions, però se’ns escapen molts punts”, lamenta l’entrenador del conjunt de Can Salas. L’Atlètic va caure per 1 a 0 a Donosti en el primer matx de la primera volta.

Duel complicat per al CD Terrassa

El CD Terrassa, per la seva banda, no ho tindrà gens senzill diumenge a les 12.30 davant la visita a les Pedritxes del Júnior de Sant Cugat, que ja es va imposar per 4 a 0 a les de Litus Ullés en el primer partit de la lliga. La gran novetat és el retorn d’Estel Forte, que no havia pogut debutar encara a la competició per lesió. “Comencem amb un calendari complicat, però necessitem sumar tots els punts possibles per tal d’assegurar-nos la permanència com abans millor”, comenta el tècnic Litus Ullés, que considera que les santcugatenques són l’equip actualment més en forma de la competició femenina. Després del Júnior, el CD Terrassa s’enfrontarà al Club Egara i l’RC Polo. Els tres equips estan entre els quatre primers. També torna a l’equip terrassenc la davantera argentina Agustina Tato, que ja havia format part del CD Terrassa entre 2016 i 2017.

El Club Egara, per la seva banda, defensarà la seva quarta posició. No hauria de tenir problemes per batre a les 13 hores el cuer, el Pozuelo. El conjunt que entrena Joan Vidal és el millor classificat d’entre els terrassencs. És quart i està en zona de “play-off”. amb tres punts d’avantatge respecte a un Polo que visita demà el Sanse Complutense. Al duel de la primera volta, les del Pla del Bon Aire es van imposar per 6 a 0 al quadre madrileny.

To Top