Esports

El CN Terrassa, obligat a guanyar el derbi a Rubí

L’equip que entrena Xavi Pérez es troba a tres punts de distància de les posicions de “play-off” quan queden només sis partits per disputar

Una jugada del duel de la primera volta, que va acabar en golejada terrassenca / LLUÍS CLOTET

L’equip femení de waterpolo del CN Terrassa buscarà aquest dissabte a les 19.45 hores una victòria davant el Club Natació Rubí. L’equip egarenc busca retrobar-se amb el triomf després de dues derrotes consecutives davant les favorites a guanyar la lliga, Mataró i Sabadell. El matx es disputarà en les instal·lacions de Can Rosés, a Rubí. En el duel de la primera volta, les egarenques es van imposar per 15 gols a 5 a la piscina de l’Àrea Olímpica.

El CN Terrassa  es troba a tres punts de distància de les posicions de “play-off” quan queden només sis partits per disputar. Està obligat a guanyar dissabte a les rubinenques si vol mantenir-se amb opcions. Actualment, el conjunt que prepara Xavi Pérez és cinquè en la classificació. L’equip rubinenc és antepenúltim. El tècnic Xavi Pérez confia a sumar els tres punts a Can Rosés. “Volem guanyar aquest partit i aconseguir el nostre objectiu, que és acabar el més amunt possible”.

A més, Pérez celebra la possible reincorporació en la convocatòria de la defensora de boia Kindred Paul, que ja es troba en la fase final de la recuperació. Podria disposar de minuts aquest mateix dissabte.

To Top