Esports

El San Cristóbal recupera el camí de la victòria

Després de perdre els dos últims compromisos de lliga, el conjunt parroquial ha tornat a assaborir el triomf

A l'esquerra, Óscar Sierra, autor del gol, celebra l'1 a 0 amb el seu company Cucu / Lluís Clotet

Després de dues jornades consecutives amb derrota, el San Cristóbal ha tornat a assaborir una victòria en imposar-se per un solitari gol al Vilassar de Mar al Municipal de Ca n’Anglada. Óscar Sierra, a la segona meitat, ha batut de cap al porter local i ha possibilitat el triomf dels de Dani Andreu. Aquest marcador manté el San Cristóbal fora de la zona de “play-off”, classificat en el sisè lloc amb els mateixos punts que la Montañesa, que és cinquè i el seu pròxim rival a la lliga.

La primera meitat ha començat amb un Vilassar més ben posicionat i amb més intencions atacants. Tot i això, el primer xut de l’encontre ha estat per part del davanter local Abde, però la defensa ha rebutjat la rematada.

En el minut 13, però, els visitants han gaudit de la millor opció per avançar-se en el marcador, en una contra que ha culminat Paredes amb un tret que ha impactat al pal de la porteria del conjunt parroquial.

El San Cristóbal ha millorat amb el pas dels minuts i ho han intentat Ion Vázquez, amb un xut que ha sortit fora, i Tom que, després d’una bona acció elaborada per l’equip, ha fet un retall i ha engaltat un bon xut ajustat, que el porter visitant Andrés ha desviat a córner.

Els visitants també ho han provat, amb una jugada personal de Fuster que ha aturat Lázaro sense problemes i, més tard, els d’Andreu ho han intentat de nou, en un xut de Ion Vázquez que Andrés ha tornat a rebutjar a córner.

A la segona meitat, el San Cristóbal ha tingut més la pilota en el seu poder i ha disposat de bones ocasions per marcar. Tom, després d’un refús defensiu en un llançament de falta, ha xutat massa alt i, més tard, Ion Vázquez ha executat una falta que el porter dels visitants ha aturat sense gaires dificultats.

Els d’Andreu no han baixat el seu ritme i Kevin també ho ha intentat, en una acció de Cucu que la defensa ha desviat, i, en un contraatac, Yeray ha servit a Tom que ha creuat davant de la sortida del porter Andrés, però la seva rematada ha sortit fluixa i la defensa ha pogut evitar el gol.

Tom, un dels més actius en atac, ha disposat d’una molt bona oportunitat per sentenciar / Lluís Clotet

De nou, en una falta, en aquest cas treta per Davi López, Ion Vázquez no ha pogut engaltar un bon tret i, en la jugada següent, en el minut 34, ha arribat el gol del triomf dels parroquials. Centrada llarga d’Àlex Jiménez des del cantó esquerre que Óscar Sierra, situat al segon pal de la porteria visitant, ha rematat de cap per sobre del porter, establint l’1 a 0, que seria el resultat definitiu.

Ha respost el Vilassar amb una rematada de cap de Paredes, expulsat al final amb dues targetes grogues, que ha sortit fora, i també l’ha tingut per sentenciar Tom, en un precís contraatac entre Abde i Kevin, que el davanter no ha pogut rematar en condicions.

Fins al final, el Vilassar ha volgut reaccionar per trobar el gol de la igualada, però la defensa del San Cristóbal no li ha concedit cap oportunitat per aconseguir-ho.

To Top