Cultura i Espectacles

Shakira i Manuel Turizo filmen videoclip a Terrassa

Els cantants colombians graven el vídeo de “Copa vacía” al Parc Audiovisual de Catalunya

Dues estrelles internacionals de la música han escollit Terrassa per gravar el videoclip de la seva nova cançó. Shakira i Manuel Turizo van ser dimecres al Parc Audioviual de Catalunya, a la nostra ciutat, per filmar el vídeo que acompanyarà el senzill “Copa vacía”.

Segons ha avançat El Periódico, el rodatge s’hauria dut a terme durant gairebé tot el dia en aquest centre de producció dedicat a la creació audiovisual ubicat a Terrassa i hauria acabat poc abans de la mitjanit.

L’autor d’èxits com “Una lady como tú” o “La bachata” i la intèrpret d’autèntics “hits” com “Waka waka”, “Hips don’t lie” o de més recents com “Monotonia” col·laboren en una cançó que ja ha estat objecte d’algunes filtracions. A principis de febrer, el compte d’instagram @dimeloking, plataforma colombiana especialitzada en música urbana, va publicar un àudio en què se sent Shakira cantant, a ritme d’una enganxosa melodia de reggaeton, “Hace rato tengo sed, de ti yo no sé porqué. Quedó con ganas de más y queriendo beber de una copa vacía”.

View this post on Instagram

A post shared by @dimeloking

Alguns fans van decidir utilitzar Shazam sobre aquest fragment per veure quin era el resultat i per sorpresa de molts d’ells es van trobar que la popular plataforma de reconeixement de cançons mostrava informació sobre el senzill i hi apareixia una suposada portada en què es veu la cantant colombiana convertida en una sirena de cabell rosa i penjada d’una corda que li agafa el tors i li reté les mans.

El tema que els dos artistes colombians han gravat junts forma part del pròxim projecte musical de Shakira. Segons ha explicat recentment Turizo, és un tema que pertany a la cantant i en què ell hi col·labora, de manera que serà l’artista de Barranquilla i el seu equip de treball qui decideixi quan llançar la cançó.

No és el primer cop que Shakira grava al Parc Audiovisual. Ja hi va filmar el videoclip de Te felicito“, amb Rauw Alejandro, i el de Don’t you worry“, cançó en què col·labora amb Black Eyed Peas i David Guetta.

To Top