Esports

“L’ADN de l’esport és molt semblant al que tenim com a empresa”

El president del Grup CSM-Toyota parla de la Gala de l’Esport que la seva empresa patrocina

Carles Solano destaca la importància de l'esport en la societat

El president del grup CSM-Toyota Terrassa, Carlos Solano, destaca la importància de la Gala de l’Esport, el punt de trobada anual de clubs, esportistes i empreses de la ciutat. El grup CSM-Toyota Terrassa és un dels patrocinadors de la Gala de l’Esport de Terrassa que tindrà lloc divendres al Teatre Principal.

Què suposa per Toyota Terrassa col·laborar amb l’esport? L’esforç, la dedicació, la lluita, la recerca d’un objectiu, són valors propis de l’esport que comparteixo. És la meva manera de ser. L’esport té aquest ADN, que és idèntic a la filosofia d’empresa que sempre he tingut. Patrocinar una prova atlètica o un club de hockey és també una manera d’ajudar a la meva ciutat. El teixit empresarial de Terrassa ha d’estar al costat dels seus esportistes.

Quins patrocinis ha dut a terme CSM? Vam començar amb el hockey. Hem col·laborat amb l’Egara, l’Atlètic i el CD Terrassa. Hem estat al costat de la Mitja Marató de Terrassa. També hem ajudat al bàsquet i al rugbi a d’altres ciutats. Mai no tinc un no per a ningú. Si algú em planteja un pla il·lusionant, no li sé dir que no. Fa més de 25 anys que patrocinem diferents esports.

De més jove, vostè havia estat pilot de ral·lis. Sí, tota la vida he estat vinculat al món de l’esport d’una manera o altra. I, precisament, l’esport m’ha ajudat molt en la meva tasca empresarial. Sempre he pensat que l’esport i l’empresa tenen uns valors similars, d’esforç, de superació, d’intentar fer les coses bé, d’esforçar-se, de lluitar pels teus somnis.

Què és per a vostè l’esport? L’he viscut molt a prop a casa amb els meus tres fills. És una manera de viure, una manera de controlar la ment. És tota una educació.

Els patrocinadors són una part molt important de l’equació. Vivim tots gràcies a tots. Els clubs fan una feina impagable. I els esportistes. La premsa també. I és necessari que les empreses ens impliquem en l’esport, que hi donem suport. Tot està relacionat.

Què suposa per a vostè participar en la Gala de l’Esport? És un plaer enorme. M’agrada estar al costat de la gent que treballa, que s’esforça per l’esport, que el pateix i en gaudeix. És molt important que hi hagi una gala com aquesta per agrair l’esforç dels nostres esportistes. És molt emotiu. I nosaltres hi havíem de ser. El Diari de Terrassa i l’Ajuntament fan les coses molt ben fetes. I es mereixen que siguem al seu costat i els fem suport.

To Top