Terrassa

El PP demana una partida pressupostària per a la B-40

Els populars presenten una esmena als pressupostos de la Generalitat per a una “infraestructura vital per a Terrassa”

El IV Cinturó a B-40 / Nebridi Aróztegui

El Partit Popular ha presentat una esmena els pressupostos de la Generalitat de Catalunya perquè s’inclogui la B-40 ens els comptes catalans de 2023. La candidata popular a l’alcaldia de Terrassa, Marta Giménez Arcusa, explica que han demanat una partida pressupostària “perquè la B-40, que és una infraestructura vital per a Terrassa i per a la vida dels ciutadans, sigui una realitat”.

La candidata lamenta que el PSC “vengui com un gran triomf que s’hagi inclòs aquesta infraestructura als pressupostos quan en realitat és un gran engany al qual no es destina ni un euro” i recorda que ERC de Terrassa s’ha manifestat en contra d’aquesta via. En aquesta línia, assegura que “només amb un PP fort a Terrassa es finalitzarà la B-40 perquè és el nostre compromís, perquè és una estructura vital no només per a la mobilitat i la llibertat dels veïns, sinó també per atraure empresa i indústria a la ciutat”.

Giménez Arcusa considera que la via és també “vital” per a un futur amb major solvència de les empreses amb activitat a la ciutat i per als ciutadans. “Necessitem usar aquesta via de transport d’entrada i sortida de la ciutat amb urgència”, diu.

El PP demana una partida pressupostària per a la B-40
To Top