El CN Terrassa elimina el Barceloneta i s’enfrontarà dissabte al Mataró

La boia Paula Camus ha anotat 6 dels 11 gols del conjunt amfitrió

Paula Camus, autora de sis dianes, efectuant un llançament a porteria / ALBERTO TALLÓN

Objectiu complert. El CN Terrassa s’ha imposat per 11 gols a 7 al Barceloneta en la darrera eliminatòria de quarts de final de la Copa de la Reina que se celebra a la piscina de l’Àrea Olímpica i aquest dissabte a les 14 hores disputarà la segona semifinal de la competició davant del vigent campió, un CN Mataró que va derrotar el CN Sant Andreu per 12 a 8. A les 12.30 hores, la primera semifinal enfrontarà el CN Sabadell i el CE Mediterrani. Diumenge a les 14 es disputarà la gran final.

El conjunt terrassenc ha fet bons els pronòstics. Ha estat molt superior a un CN Atlètic Barceloneta que debutava en aquesta competició. N’ha tingut prou amb cinc minuts el conjunt que prepara Xavi Pérez per deixar el matx gairebé sentenciat. Dos gols de Paula Camus, que n’ha anotat fins a sis, un de Fleurien Bosveld i un altre de Dar Menakerman han situat l’electrònic en un clarificador 4 a 0.

L’efectivitat ofensiva de les amfitriones contrastava amb els atacs indecisos del conjunt mariner, que s’ha vist obligat a exhaurir les seves possessions sense treure’n gens de profit en massa oportunitats. Al minut 6, la seva jugadora franquícia, Roser Tarragó, autora de tres dianes, ha fet el 4 a 1 amb el qual s’ha tancat el primer període.

No hi ha hagut golejada

Tot i que la superioritat del CN Terrassa podia dur a pensar en una golejada, aquesta no ha arribat. L’equip de Xavi Pérez ha perdonat gairebé tots els seus atacs en el segon parcial. Només Noelia Cuenda ha mogut el marcador al minut 11 en una acció validada pel VAR. Sandra Domene ha evitat que les barcelonines s’apropessin en el marcador aturant dos penals, a Júlia Cereijo i a Roser Tarragó. Una Paula Camus molt encertada ha rematat a la fusta quan acabava el segon període, que s’ha tancat amb un 5 a 1 que ho deixava tot força clar.

El CN Terrassa n’ha tingut prou de controlar el marcador per endur-se el darrer duel de quarts de final. Els dos darrers parcials (3-3 i 3-3) parlen clarament de l’intercanvi de cops que s’ha viscut entre els dos conjunts. Camus ha fet el 6 a 1, però Cereijo i Tarragó han retallat distàncies fins al 6 a 3. Quan semblava que les de Marc Comas podien agafar aire, Camus ha signat dues dianes consecutives i ha tornat a obrir forat. Nerea Martín ha retallat distàncies als segons finals (8-4).

El darrer acte ha estat un pur tràmit. Tarragó, Madre i Martín han contestat els gols de Ten Broek, Camus i Cantero, que ha fer l’11 a 7 quan faltaven només 2 segons. Amb el bitllet a la butxaca, avui toca donar la sorpresa.