Esports

L’ascens fa baixada per al Terrassa FC

L’equip de Ramon Cañellas és el millor dels tres grups de Divisió d’Honor. Ha cedit un sol empat en dotze jornades i ho té tot de cara per aconseguir l’ascens a la Tercera Divisió

Els jugadors del Terrassa FC, celebrant un gol davant de l'Arrahona / LLUÍS CLOTET

La trajectòria del Terrassa FC al primer dels tres grups de la Divisió d’Honor Catalana de futbol sala no podria ser millor. El conjunt que prepara Ramon Cañellas tancarà aquest dimarts la primera volta rebent el Vilafant gironí al pavelló de la Maurina. Tot i haver jugat un matx menys que els seus rivals, l’equip lidera la classificació amb contundència: 11 victòries, un sol empat (2-2 a casa contra el segon, l’EFS Girona) i cap derrota. Suma 34 punts, que seran 37 si guanya dimarts. Té el Girona a sis punts i un marge de 7 (que serien 10) respecte a la tercera posició. Els dos primers de cada grup pujaran automàticament a la quarta categoria del futbol sala espanyol, la Tercera Divisió.

La temporada passada, els terrassistes es van proclamar campions i van pujar de Primera Catalana a la Divisió d’Honor quatre jornades abans d’acabar el campionat. Amb el mateix bloc de la temporada passada i incorporacions de la rellevància de Diego Blanco, que als seus 48 anys continua sent un jugador determinant. Destaca també Borrego (ja recuperat de la seva lesió), Toni, Sergio, Cinto i el porter Carlos (que ha marcat tres gols jugant de cinc), el Terrassa va pel camí d’encadenar el seu segon ascens consecutiu.

Els de Ramon Cañellas són l’equip de la categoria que més punts ha sumat (34) i també el que té més gols a favor (80, 12 més que els seus perseguidors).

Mantenir la regularitat

Al Terrassa FC li queden 14 partits per tancar la lliga: set a casa i set a fora. “Si mantenim aquesta regularitat, acabarem entre els dos primers i pujarem a categoria nacional. Tot i que tenim cert avantatge, no ens volem refiar. Ens agrada anar partit a partit”, destaca Cañellas, que recorda que tot i la bona ratxa de victòries, guanyar no és gens fàcil. “El darrer partit, a la pista del Xarxa Horta, vam haver de remuntar i vam acabar guanyant per 6 a 7, igual que a la primera jornada, a Malgrat.

Tot i que queda encara feina per fer, el Terrassa FC té molt ben encarrilat el que seria el seu segon ascens consecutiu. Arribar a jugar en una categoria estatal seria el millor premi per al grup.

Tres partits a casa, en una sola setmana

Després de l’aturada del Carnestoltes, el Terrassa disputarà la setmana vinent dos partits de lliga i un de Copa. Tots tres es jugaran a casa, al pavelló municipal de la Maurina. Dimarts a les 21 hores, els terrassistes tancaran la primera volta davant el Vilafant. Dijous, també a les 21 hores, disputaran la quarta ronda de la Copa Catalana contra el Rubí, de Tercera. I diumenge a les 12.30 començaran la segona volta rebent el Malgrat.

To Top