Terrassa

La Casa de l’Esport obrirà el dia 7 de març

Compte enrere per l’entrada en funcionament d’aquest espai de referència per a l’esport terrassenc al Raval de Montserrat

L’entrada en servei de la Casa de l’Esport ja té calendari. Aquest dimarts, en comissions informatives, el govern municipal ha informat que l’equipament, situat a l’edifici de l’antic Ajuntament, al Raval de Montserrat, començarà a funcionar el dia 7 de març.

Les obres de rehabilitació de l’històric immoble estan enllestides i només resten pendents els treballs de darrera hora i de les tasques d’equipació de les dependències.

En paral·lel, l’Ajuntament ha informat que treballa en el conveni amb l’entitat Hockey per Terrassa, que serà l’encarregada de gestionar la planta baixa de l’edifici.

Les obres d’adequació de l’antic Ajuntament estan pràcticament enllestides i el servei obrirà portes d’aquí tres setmanes

La Casa de l’Esport serà un espai de referència per a l’esport egarenc, un centre obert a les entitats i un espai d’atenció als clubs i a les entitats esportives.

Es tracta d’un nou equipament públic que acollirà el servei municipal d’Esports i serà la nova seu del Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa.

Un cop rehabilitat l’edifici, la planta baixa acollirà un espai permanent destinat a exposicions sobre el món del hockey.

La primera planta de l’edifici, que conserva els elements històrics, serà l’espai dedicat a la celebració d’activitats, conferències i presentacions, a banda d’espais que es posaran a disposició dels clubs esportius. A les plantes dos i tres estaran ubicats el servei municipal d’Esports i el Consell Esportiu.

Els treballs per a l’adequació de l’antic Ajuntament tenen un  pressupost de 949.000 euros. Els fons europeus Next Generation finançaran part del projecte. L’Ajuntament va demanar suport a Europa, que aportarà 647.394,23 euros a la rehabilitació de l’històric immoble.

La Casa de l’Esport obrirà el dia 7 de març
To Top