Terrassa

Arran ataca amb pintura les seus del PSC i ERC a Terrassa

L’organització juvenil de l’esquerra independentista hi ha escrit missatges en contra del Quart Cinturó

Les seus del PSC i ERC a Terrassa han patit atacs la nit d’aquest dilluns a dimarts. La dels socialistes, situada al carrer de la Rasa, ha estat tacada amb pintura, tapant la imatge de la regidora i candidata a l’alcaldia, Eva Candela. A més, a la part baixa de la façana hi ha aparegut un missatge en contra de la B-40. “No al 4t Cinturó”, es pot llegir. A la dels republicans, al carrer de Soler i Palet, també hi ha aparegut un missatge que resa “No 4t C” i pintura sobre el cartell amb el logo i el nom del partit.

A mig matí d’aquest dimarts Arran Terrassa ha reivindicat les dues accions. L’organització juvenil de l’esquerra independentista ha penjat un vídeo a les xarxes socials acompanyat d’un text en què expliquen que “aquest” no és el seu “model de país.  “El jovent defensem la terra i diem #noalquartcinturó”, exposen.

Els socialistes han denunciat l’atac a les xarxes socials. En un tweet expliquen que revisaran les càmeres de seguretat i presentaran una denúncia davant dels Mossos d’Esquadra.

To Top