Terrassa

Operatius policials al carrer del Duero de Terrassa

Dotze persones són denunciades en la zona durant el cap de setmana

Agents de la Policia Municipal de Terrassa

La Policia Municipal i els Mossos d’Esquadra van desplegar aquest cap de setmana dos operatius de seguretat a la zona d’oci nocturn del carrer del Duero de Terrassa i voltants, amb un resultat de dotze denúncies. En aquest sector va ser mort a ganivetades un home el 28 de gener passat durant una baralla.

El primer dispositiu de vigilància preventiva va ser conjunt i es va desenvolupar durant la nit de divendres a dissabte. Una primera intervenció, a les 0.29 hores, es va saldar amb cinc persones identificades. Tres d’elles van quedar denunciades per beure alcohol a la via pública. I un dels denunciats també va ser objecte de sanció per tinença d’una cigarreta tipus porro.

A les 0.40 hores, els agents van identificar set persones més, amb el resultat de quatre denúncies, totes també per beure alcohol a la via pública. La nit següent, de dissabte a diumenge, un altre operatiu de seguretat, realitzat per la Policia Municipal, a la mateixa zona va acabar amb cinc denunciats per consumir alcohol a la via pública.

I al carrer de la Rasa, també

En paral·lel a l’actuació de divendres, la Policia Municipal va efectuar en el mateix moment un servei de vigilància preventiva a la zona d’oci nocturn del carrer de la Rasa i voltants, un altre àmbit “calent”, amb el resultat de nou denúncies. En una primera tanda van ser sancionades quatre persones per comportaments incívics, i una més per tinença de marihuana.

A les 4 hores els agents van denunciar una persona també per tinença de marihuana i una navalla i, trenta minuts més tard, van identificar tres individus, a un dels quals li constava una notificació pendent del jutjat d’instrucció número 9 de Barcelona. Aquestes tres persones van quedar denunciades per consum d’alcohol a la via pública i una d’elles, a més, per tinença de marihuana.

Operatius policials al carrer del Duero de Terrassa
To Top