Esports

El San Cristóbal rep diumenge a les 12 el potent Sant Andreu

Diumenge a les 12 hores, l’equip de Dani Andreu rep la visita d’un Sant Andreu que és segon amb quatre punts més que els parroquials, que han cedit només una derrota a casa

El davanter del San Cristóbal Tom Diawara, a la dreta, felicitat pels seus companys / LLUÍS CLOTET

Després d’encadenar dues derrotes consecutives amb la Rapitenca i el Sants, el San Cristóbal es va refer empatant a Castelldefels i guanyant a Badalona. Diumenge afrontarà un dels duels més complicats de l’exercici davant la visita d’un Sant Andreu que té quatre punts per sobre. “Ens enfrontem a un rival directe. El Sant Andreu és l’equip més equilibrat i amb millors futbolistes de la categoria. Si volem mantenir la il·lusió de disputar el “play-off”, estem obligats a guanyar. Però no serà gens senzill”, assegura Dani Andreu, l’entrenador del conjunt de Ca n’Anglada.

Els parroquials afronten el matx amb el dubte de Guille, que pateix una sobrecàrrega al psoes. Jordi Granera, per la seva banda, es recupera encara del trencament que va patir al cinquè metatarsià, del que va recaure. S’espera que la setmana vinent pugui tornar als entrenaments.

Queden només deu jornades per acabar la lliga i cada jornada serà un repte per a un San Cristóbal que vol certificar com més aviat millor la seva presència entre els cinc primers per aspirar a pujar a la Segona Federació.

El duel de la primera volta, el darrer d’Oliver Ballabriga abans de marxar al Cerdanyola, va acabar sense gols. Un triomf dels egarencs demà els situaria a un sol punt dels barcelonins, amb el “goal-average” a favor.

El San Cristóbal ocupa actualment la tercera plaça amb 35 punts i un balanç de 9 victòries, 8 empats i 3 derrotes, només una menys que el líder, un Europa que li treu 9 punts. El seu rival de demà, el Sant Andreu, suma 11 triomfs, 6 empats i 3 derrotes.

El millor atac del grup

El potencial ofensiu és el principal perill del conjunt que entrena l’extècnic del Terrassa FC Xevi Molist. Entre els futbolistes més destacats del quadre barceloní hi ha els exterrassistes Sergio Castillo, Carlos Guzmán, Jorge Carreón, Genís Blasco, Josu i Sergi Arranz. El Sant Andreu ha anotat 35 gols, 11 més que el San Cristóbal, que, per contra, té el segon millor registre en defensa amb només 13 gols encaixats en 20 partits. Només el supera l’Europa amb 11.

“El Sant Andreu té molta qualitat individual i ens obligarà a estar molt concentrats i atents en les accions de pilota aturada”, assenyala Dani Andreu. El preparador rubinenc valora molt positivament la reacció de l’equip després de les dues derrotes. “Hem sabut sobreposar-nos i hem de certificar aquesta millora en el partit de diumenge. Queden només deu partits i no podem badar si volem complir l’objectiu de disputar el “play-off”. Hem de mantenir el nostre nivell durant tots els minuts del partit”, comenta.

To Top