Esports

Núria Gándara: “És molt important que es reconegui els esportistes de Terrassa”

La gerent de Parc Vallès valora el recorregut del complex comercial en patrocinis esportius

Núria Gándara / ALBERTO TALLÓN

Parc Vallès és un dels patrocinadors de la Gala de l’Esport, l’acte en el qual es distingirà els millors esportistes, equips i entitats de la ciutat. Serà el divendres 3 de març al teatre Principal. En parlem amb la seva gerent, Núria Gándara.

Quin interès té el Parc Vallès per apostar pel patrocini esportiu? L’esport és una bona manera d’aprendre i de compartir a través dels valors que desprèn com la companyonia, l’esforç o la disciplina.

Què suposa pel Parc el patrocini esportiu? Té retorn? Tenim retorn qualitatiu, Segur que també en tenim de quantitatiu en nombre de vendes, però el realment important és l’impacte i el valor de la societat. Esperem que la filosofia d’apostar per l’esport estigui impregnada en la nostra identitat i que la gent així ho relacioni. El patrocini de la Gala ens dona reconeixement del públic i posicionament com a complex compromès amb la pràctica esportiva.

Des de quan el complex patrocina esdeveniments esportius? Des de sempre. Des que vaig arribar vaig intentar que el Parc continués apostant per aquestes accions. Pel complex és molt important que la gent identifiqui Parc Vallès amb esport. És gairebé un tret d’identitat.

Què representa per al complex comercial patrocinar un acte tan especialment terrassenc? És una mena de retorn a la societat. És una manera de retornar a la ciutat de Terrassa una mica del que ens dona a nosaltres. A més, ho desenvolupem en un àmbit tan bonic i tant present a la nostra ciutat com és l’esport.

Fa anys que participen a la Gala. Quina valoració en fa? És un acte que ens encanta. És un esdeveniment que respira ciutat i esport i serveix com un punt de congregació de l’àmbit de la ciutat. Al final, el més important és que hi hagi un acte que faci aquest reconeixement als esportistes.

L’esport és un dels pilars de la societat actual? D’ençà que vam començar a obrir espais al Parc Vallès, intentem sempre implementar aquest “lifestyle” saludable i esportiu. Intentem defugir del que és seriós i sec. Volem mostrar que la vida pot ser casual mantenint els valors de l’esport, com per exemple la constància, l’esforç o el treball.

El Parc Vallès es vol situar com un pol esportiu de la ciutat? L’espai concentra una part important de l’oferta esportiva de la ciutat, tant de productes com d’activitats. Això ens postula, evidentment, com un dels centres referents, no només dels egarencs, a l’hora de la pràctica esportiva. Et diré més, ens agradaria ser-ho encara més.

To Top