Diners

WindowSight, soci oficial del congrés audiovisual ISE

L’empresa de Terrassa col·labora amb l’organització del saló amb 30 exposicions d’art visual en pantalla

L'espai que ocuparà WindowSight / Albert Puig

Amb l’objectiu inicial de promocionar el nou espai Sound Demo Rooms que l’Integrated Systems Europe (ISE), el congrés més gran del món del sector audiovisual que se celebra entre dimarts i divendres a Fira de Barcelona, inaugura al Hall 8, l’organització del saló col·laborarà amb l’empresa terrassenca WindowSight per enriquir la zona d’accés i crear una experiència visual per a tots els visitants a través de l’ISE Digital Art Gallery.

Després d’assistir a l’ISE en dues ocasions anteriors com a expositor, WindowSight fa un pas més enllà i passa de compartir un espai d’start-ups catalanes de la mà d’ACCIÓ, a omplir un passadís de 100 metres de llarg, convertint-se en la primera empresa emergent catalana en ser proveïdora oficial de l’ISE amb una exposició en pantalles que es podrà veure des d’aquest dimarts i durant els quatre dies de l’esdeveniment.

WindowSight, que ofereix una plataforma d’“streaming” per gaudir de l’art visual a través dels televisors i pantalles, d’una manera semblant a com podem gaudir de la música o el cinema a través de plataformes digitals, col·labora amb 30 artistes i fotògrafs internacionals per projectar 30 exposicions per al congrés, amb un total de 540 obres mestres. L’empresa de Terrassa col·locarà 36 pantalles que mostraran simultàniament dues exposicions cada hora.

Els visitants tindran l’oportunitat de contemplar les obres de Gerd Ludwig, Tim Laman, Cinta Vidal, Babak Tafreshi, Iris Scott, John Stanmeyer i altres creadors. Totes les exposicions es visualitzaran dos cops durant l’ISE. A més, hi haurà altres pantalles que compartiran informació detallada tant del contingut com dels creadors que hi ha al darrere.

WindowSight, l’Spotify de l’art visual creat per una família egarenca

Totes les col·leccions, obres d’art, artistes i informació rellevant exposada a l’esdeveniment es pot trobar a l’app de WindowSight conjuntament amb més 200 artistes i més de 12.000 obres d’art.

“Hem aconseguit organitzar aquest projecte a través del concepte que utilitza la nostra plataforma: donar accés il·limitat a l’art visual a través de televisions”, explica Oriol Rosset, cofundador i director d’operacions de WindowSight.

WindowSight no serà, però, l’única empresa de Terrassa present a l’ISE. El fabricant de sistemes de so professional Amate Audio i Audiotecnologias, empresa dedicada a la importació i venda d’equips professionals d’àudio i comunicació, també hi participaran. Estaran presents al pavelló de la Generalitat de Catalunya organitzat per ACCIÓ, un espai de 400 metres quadrats de superfície on Amate Audio, Audiotecnologias i 19 empreses catalanes més intentaran trobar inversors, conèixer socis i nous clients, guanyar visibilitat i obrir nous mercats internacionals.

De tot Catalunya, a l’ISE hi participaran 73 empreses i entitats, un 7% més que en l’edició del 2022.

IoT Solutions World Congress

Paral·lelament a l’ISE, entre dimarts i dijous també se celebra al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona l’IoT Solutions World Congress, el major esdeveniment del món sobre les innovacions de l’internet de les coses d’aplicació industrial i l’únic que aplega zona d’exposició comercial, congrés i banc de proves, un saló que també comptarà amb presència terrassenca.

Smilics Technolgies, empresa especialitzada en el disseny i fabricació de solucions integrades de maquinari i programari per al seguiment i gestió del consum elèctric en qualsevol tipus d’instal·lació; AEInnova, que ha desenvolupat uns sensors sense fils ni bateries que s’alimenten de la calor residual i que monitoritzen les vibracions de la maquinària industrial i permeten fer-ne un manteniment predictiu; Datision, que desenvolupa algoritmes d’intel·ligència artificial orientats a la indústria, i Code Factory, distribuïdor de programari de veu i desenvolupador de tecnologies d’assistència, participen en el saló català d’aquest congrés.

To Top