Terrassa

Adeu emotiu a Isaac Albert

El republicà rep el reconeixement del Consistori en el seu comiat

Isaac Albert, envoltat d'altres representants polítics / Nebridi Aròztegui

El d’aquest divendres ha estat el darrer ple per al primer tinent d’alcalde, Isaac Albert, que deixa l’Ajuntament per a presidir l’empresa pública Cimalsa. “M’he pres molt seriosament el càrrec i la feina -ha dit Albert en el seu adeu- m’he cregut la institució, la representació”. El polític republicà marxa “orgullós de la feina feta” i amb el reconeixement unànime dels companys de partit, de govern i també de l’oposició.

“Et trobarem a faltar”, ha estat la frase més repetida al ple. L’alcalde Ballart ha destacat la lleialtat i la dedicació d’Albert “en els pitjors dies de la pandèmia” i en les decisions “més difícils. Has estat un pilar del govern”. Molt emocionada, Lluïsa Melgares ha destacat la seva “valentia per canviar les coses” i el seu suport en les decisions difícils. “Trobaré a faltar pujar les escales per i compartir-les”.

Des de l’oposició, Meritxell Lluís (Junts per Terrassa), ha parlat del “mític Isaac Albert”, l’home fort de l’executiu municipal. 

Javier González, de Ciutadans, ha dit del primer tinent d’alcalde que “ha portat qualitat a la política local” i el socialista Alfredo Vega ha posat en valor que “les persones som més que una idea política” i que, en el cas d’Isaac Albert, “la seva flexibilitat”, la seva capacitat de diàleg, ha estat també “la seva fortalesa. Et trobarem a faltar”.

To Top