Matadepera

SOM Matadepera es presenta a les eleccions municipals

Guillem Montagut, que va ser president de la Germandat de Sant Sebastià i cap de Bombers, encapçala la candidatura

El cap de llista, Guillem Montagut

La plataforma veïnal SOM Matadepera ha decidit impulsar una candidatura a les eleccions municipals del maig i presentarà Guillem Montagut com a alcaldable. Així ho ha donar a conèixer aquest divendres la mateixa associació a través d’un comunicat en què precisa que no es converteixen en partit polític sinó que es presentarà com a agrupació d’electors.

Montagut (Matadepera, 1970), director general d’una empresa de serveis, havia estat president de la Germandat de Sant Sebastià i cap de Bombers.  “La llista que encapçalarà compta amb un conjunt de persones d’alta capacitació, de tots els barris i edats, amb experiència en gestió, tant en l’àmbit públic com privat, i un gran compromís cap a Matadepera”, expliquen des de SOM Matadepera.

La candidatura es marca com a prioritats la millora de la mobilitat, l’acostament a la independència energètica, el reforç de les instal·lacions esportives i la dinamització de l’economia i el comerç local, així com “incidir en la seguretat i la policia de proximitat, facilitar l’accés a l’habitatge a joves i no tan joves i promoure la vida i oci a Matadepera per a tots els col·lectius”.

“Hi ha dos elements clau als que haurem de donar resposta: l’elaboració d’un pla a llarg termini per a la vila i la resposta
als problemes diaris reals dels ciutadans. Tot això només ho podrem fer empoderant les entitats tot trencant les dependències amb els grans partits polítics”, diu Montagut.

La candidatura de SOM Matadepera és la quarta que es presenta en pocs dies de cara a les municipals. El passat 12 de gener Junts per Matadepera informar de l’elecció de Marcel·lí Bosch com a cap de llista; mentre l’actual alcalde, Nil López, va anunciar una candidatura independent encara sense nom.

Aquest dijous Alberto Sánchez anunciava oficialment que repetia com alcaldable de Ciutadans. Per la seva banda, Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) va anunciar el març que la seva candidata seria Anna Piñol i la va presentar la setmana passada.

To Top