Esports

Hockey per Terrassa i l’Hotel Don Cándido renoven la col·laboració

Les dues entitats van formalitzat l’acord per a la temporada 2022-2023

Un instant de la trobada a l'Hotel Don Cándido

Hockey per Terrassa i l’Hotel Don Cándido van celebrar un esmorzar conjunt per segellar la col·laboració entre ambdues entitats mitjançant la signatura d’un conveni per a la present temporada.

Amb aquest acord, l’establiment hoteler reafirma la seva aposta per l’esport més emblemàtic de la ciutat, mitjançant el suport als clubs en les diferents competicions que hi tenen lloc. Així mateix, pel que fa a Hockey per Terrassa, el projecte integrat per Atlètic Terrassa, Club Egara, CD Terrassa i Línia 22, el compromís es concreta en un suport puntual de l’hotel a aquelles activitats promogudes per l’associació.

El conveni ha estat signat per Xavier Díaz, director de l’Hotel Don Cándido; Francesc Salvatella, president de Hockey per Terrassa; Pere Marcet, president del Club Egara; Josep Maria Biosca, president de l’Atlètic; Xavier Rubí, vocal del CD Terrassa i Juan Ramon Palacios, tresorer del Línia 22. La signatura d’aquest acord tindrà vigència fins a final de la temporada 2022-2023.

Durant l’acte de signatura, s’ha aprofitat per presentar Hockey per Terrassa al recentment nomenat director del Hotel Don Cándido, Xavier Díaz, el qual ha destacat la voluntat de l’establiment de seguir treballant per aquest esport en estreta col·laboració amb els clubs. Els presidents de les entitats esportives han agraït el suport de l’hotel i la seva implicació amb el món del hockey.

To Top