Terrassa

La fira d’orientació Terrassa Tria Futur del 2023 serà totalment presencial

Se celebrarà el 9 i 10 de març al Recinte Firal i comptarà amb tres espais dedicats a indústria, serveis i audiovisual

Una imatge de l'edició de l'any passat / Nebridi Aróztegui

El recinte firal de Terrassa tornarà a acollir enguany la fira d’orientació acadèmia i professional Terrassa Tria Futur, que passa a ser totalment presencial, després que l’edició anterior va incloure algunes xerrades i activitats en línia, i les dues primeres van ser totalment virtuals.

La fira se celebrarà el 9 i de 10 de març i igual que en l’última edició, que va atreure més de 6.000 visitants, aplegarà
centres de formació postobligatòria de tota mena (FP, universitats, idiomes, etc.) i empreses de la ciutat. A diferència de l’edició anterior, organitzada en una àrea dedicada a centres i una altra a empreses, enguany l’espai del Recinte Firal s’estructurarà en tres espais principals on s’aplegaran centres educatius i empreses d’un mateix sector o cadena de valor: indústria, serveis i audiovisual. També hi seran presents diferents serveis de l’Ajuntament, altres institucions i entitats relacionades amb la formació.

Encara que enguany no es faran activitats virtuals, el lloc web www.triafutur.terrassa.cat continua funcionant com a repositori de continguts permanent, recopilant nombroses xerrades i vídeos informatius de les edicions anteriors.

Per la seva banda, la mostra d’ensenyament, que s’adreça específicament a centres de secundària i entitats, tornarà a desenvolupar-se en tres espais diferents arran la bona acollida del nou format, que té per objectiu facilitar els desplaçaments des dels centres participants. Així, se celebrarà del 22 al 30 de març als mateixos de l’any passat: Centre Cívic Alcalde Morera (Districte 3), Centre Cívic Francesc Macià (Districte 6) i Casal Cívic Francisca Redondo (Districte 4). A la darrera edició, la mostra va aplegar més d’un miler d’estudiants de 22 centres de secundària i entitats.

La fira d’orientació Terrassa Tria Futur del 2023 serà totalment presencial
To Top