Victòria d’un Handbol Terrassa que s’allunya del descens

Els de Rudi Reig han tancat la primera volta tres punts per sobre de les posicions de desc

S’ha acabat la primera volta de la lliga de Primera Nacional i l’Handbol Terrassa ocupa la tretzena posició amb vuit punts, tres per damunt de les posicions de descens. Després d’haver encadenat en els darrers duels de l’any passat cinc derrotes consecutives, el conjunt que prepara Rudi Reig es va imposar per tres gols de diferència (36-33) al pavelló de Can Jofresa davant d’un Handbol Banyoles amb el qual està empatat a punts a la taula classificatòria.

El conjunt que entrena Rudi Reig no va tenir massa problemes en endur-se els dos punts en joc i sumar la tercera victòria de l’exercici davant d’un Handbol Banyoles que té els mateixos vuit punts que els terrassencs. El primer període va ser relativament equilibrat, amb avantatges molt minsos per ambdós conjunts. Es va arribar al descans amb el partit empatat a 14 gols.

A la represa, l’Handbol Terrassa va millorar en defensa i també es va mostrar més efectiu en atac i va anar fent forat al marcador. Al minut 40, els locals van assolir un màxim avantatge de cinc gols (22-17). La diferència de gols es va mantenir fins al final i va valer dos punts d’or per als terrassencs.

Entre quatre jugadors (Eduard Velasco, Roger Pérez, Marc Puig i Ricard Castro) van anotar dos terços dels 36 gols de l’Handbol Terrassa en aquest darrer partit de la primera volta.