Terrassa

El nou hotel del centre de Terrassa obrirà portes abans de febrer

L’allotjament del número 3 del carrer del Teatre entrarà en funcionament d’aquí a unes setmanes. Més endavant, tindrà continuïtat amb noves habitacions a la Casa Jacint Bosch, actual seu de Minyons

La façana del nou hotel / Alberto Tallón

L’obertura d’un nou hotel al centre de Terrassa és imminent. L’establiment turístic que ha promogut i gestionarà l’empresa terrassenca Petit Luxe, dirigida per l’empresari Salvador Ramon, s’inaugurarà a finals de gener i obrirà portes al públic abans del pròxim mes de febrer, segons ha pogut conèixer Diari de Terrassa.

L’allotjament, que ha projectat el despatx d’arquitectes locals Darq, que ocuparà el número 3 del carrer del Teatre, ja ho té gairebé tot a punt per poder començar a acollir hostes. Aquests dies s’estan polint els últims detalls.

L’hotel tindrà un total de nou habitacions, totes elles tipus “suite”. La directora de Petit Luxe, Carla Domènech, especifica que totes tenen més de 30 metres quadrats, una zona de treball amb taula d’estudi i “banys amplis amb dutxes dobles”, a més d’una zona d’estar. Algunes, a més, compten amb un balcó o una terrassa. “Hi ha tres habitacions per planta i una zona de servei d’esmorzar a la primera”, indica Domènech.

Una de les habitacions, projectada per Darq / Cedida

L’establiment està situat en un edifici d’uns 700 metres quadrats distribuïts en planta baixa i tres pisos. A més, a dalt de tot disposa d’una terrassa amb vista a la cúpula del Teatre Principal, pensada tant per a les persones que s’hi allotgin com per a celebrar-hi esdeveniments familiars i d’empresa.

L’empresa Petit Luxe, que ja té diversos pisos de lloguer turístic de luxe a Terrassa i un “hostel” al carrer de Volta, hi haurà invertit prop de 2,4 milions d’euros.

La mateixa companyia va tancar ja fa uns mesos amb Minyons de Terrassa un acord per la compra de la seva actual seu, la Casa Jacint Bosch, per ampliar aquest hotel que obrirà el febrer. L’acord contempla que la colla malva s’hi pugui quedar fins a principis de l’any que ve, quan tingui a punt el seu nou local a Cal Reig. Així, les obres de remodelació de l’històric edifici no començaran fins al 2024.

Petit Luxe aprofitarà aquest temps per acabar de donar forma al projecte.

Situada just davant de l’edifici de l’hotel Petit Luxe, la Casa Jacint Bosch, al número 4 del carrer del Teatre, es convertirà en una continuïtat d’aquest. La idea inicial és que hi hagi una quinzena d’habitacions més. Un edifici i l’altre compartiran serveis. Funcionaran com una mateixa unitat de negoci.

La intenció és que el pati funcioni com a zona d’esbarjo i potser també d’esmorzar per als hostes i que també s’hi puguin celebrar esdeveniments.

L’empresa conservarà el caràcter singular de l’edifici, protegit com a bé cultural d’interès local. Es preveu que l’execució del projecte tingui una durada menor que la que ha tingut la reforma del número 3 del carrer del Teatre, que sí que ha estat integral, però es desconeix si aquestes noves instal·lacions podran entrar en funcionament el mateix 2024.

To Top