Diners

IMC Toys s’endinsa en el metavers

L’empresa de Terrassa llança una nova línia de joguines col·leccionables que s’amplifica amb una experiència en el metavers a través d’un joc en línia a la plataforma Roblox

IMC Toys, empresa terrassenca del sector de la joguina, segueix ampliant la seva oferta de productes i ho fa amb una nova col·lecció que suposa la primera incursió de la firma egarenca en el metavers. La companyia amb seu a Ca n’Aurell acaba de llançar Metazells, una nova línia de joguines col·leccionables que s’amplifica amb una experiència en el metavers a través d’un joc de Roblox, plataforma de videojocs multijugador en línia en la qual els usuaris poden crear els seus propis mons virtuals.

Segons destaca la mateixa empresa en un comunicat, Metazells és la primera línia de joguines col·leccionable amb el seu propi univers en aquesta plataforma de jocs en línia.

En el seu primer mes de vida, el joc ha acumulat més de 70.000 visites. A més, Metazells compta amb una sèrie animada que porta el seu mateix nom i que s’emetrà al canal infantil espanyol Boing. De moment, ja està disponible en el nou canal de Youtube d’IMC Toys Kitoons Heroes, on ja ha ha superat els 1,2 milions de visualitzacions.

“Tot això forma un ecosistema de 360º sobre l’univers Metazells per poder oferir una experiència completa als nens que podran connectar amb la marca en les seves plataformes preferides i físicament amb la joguina”, destaquen des de l’empresa.

Tant el joc, anomenat Metazells, Únete a la batalla!, com la sèrie animada desenvolupen una història basada en l’eterna lluita entre bons i dolents i que inclou ingredients com la conservació i importància de l’energia i un transfons de conservació del medi ambient.

Per la seva banda, la línia de joguines col·leccionable està composta per més de 80 figures i diferents paquets amb troncs i accessoris connectables, a més de diversos vehicles.

IMC Toys s’endinsa en el metavers
To Top