El San Cristóbal estrena l’any i la segona volta amb una nova victòria

El conjunt de Dani Andreu va aconseguir el quart triomf consecutiu després d’imposar-se al Peralada per 3 a 1 en el primer partit de 2023

Ricki, el seu autor, Sanku i Óscar Sierra celebren el segon gol del conjunt parroquial en el minut 27 de partit / Lluís Clotet

El San Cristóbal ha començat l’any i la segona volta de la millor manera possible. El conjunt de Dani Andreu s’ha imposat al Peralada per 3 a 1 al Municipal de Ca n’Anglada i suma la seva quarta victòria consecutiva.

Des de l’inici de la primera meitat, els parroquials han tingut la pilota als seus peus davant d’un rival que buscava la contra. Els locals han entrat a l’àrea en diverses ocasions, però no han pogut crear-ne cap de perill. El Peralada, per la seva part, ha intentat marcar en un córner que ha rematat Romero, però que ha refusat Óscar Sierra, en el minut 8.

Després d’una fase en la qual no han passat gaires coses rellevants, els egarencs s’han avançat en el marcador en el minut 21, en una centrada des de l’esquerra de David López que Yeray ha provat de rematar de cap. La pilota semblava que es perdria per la línia de fons, quan ha aparegut Mario Cantí que ha creuat a gol.

No ha durat molt l’alegria dels terrasencs, ja que, dos minuts més tard, han empatat els visitants, per mitjà del seu home més perillós en atac, Solans, que ha superat la sortida del porter Lázaro i ha establert l’empat a un.

Tanmateix, el San Cristóbal ha sabut encaixar aquest cop i, en el minut 27, quatre és tard del gol de la igualada, ha tornat a avançar-se, en aquesta ocasió gràcies a una rematada de cap de Ricki, després d’un servei de córner executat per David López. Amb 2 a 1, s’ha arribat al temps de descans.

A la represa i només començar, Mario Cantí i Sanku han gaudit de bones opcions per marcar. El tercer dels locals, però, no ha arribat fins al quart d’hora de joc, de nou en una acció de córner. David López l’ha llançat, un defensa ha tocat la pilota i l’ha deixat morta a peus d’Óscar Sierra que només l’ha hagut d’acompanyar per marcar el que seria el 3 a 1 definitiu.

El Peralada ha intentat reduir distàncies, si bé ha estat estèril el seu domini. Ha disposat d’alguna oportunitat, com una rematada al pal de Joan Tomàs o una rematada de solans que ha salvat Ricki, si bé també els parroquials han pogut ampliar la seva renda en un xut de Ion Vázquez al travesser o un intenta de Cucu que ha refusat la defensa. Finalment, el 3 a 1 no ha variat i el San Cristóbal ha sumat tres punts que el mantenen a la part alta de la classificació, concretament a la tercera plaça i no a la segona que ocupava fins ara, que li ha pres el Sant Andreu pel “goal-average” general.