Diners

La Cecot sotmet a debat el futur dels mercats de l’energia

El dijous 12 hi haurà una sessió amb Xavier Panés, president de la Cecot, Josep Rull, president de la Comissió d’Energia de la Cecot i Josep Maria Serena, membre de la comissió

A la sessió organitzada per la Cecot hi participaran diversos experts en aquesta matèria

El pròxim dijous dia 12 de gener, la Cecot proposa una sessió participativa per tractar la situació de cara a aquest any del sector de les energies que ha titulat “Perspectives dels mercats de l’energia Horitzó 2023”.

Serà una trobada híbrida, que es podrà fer de manera presencial, a la seu de la patronal, i també es podrà seguir de manera telemàtica. Començarà a les 9.45 hores i finalitzarà a les 12.30 hores.

La sessió la moderaran Xavier Panés, president de la Cecot, Josep Rull, president de la Comissió d’Energia de la Cecot i Josep Maria Serena, membre de la mateixa comissió.

Hi participaran de manera activa Pep Salas, conseller de la Comisión Nacional de los Mercados y la Competencia (CNMC), Antoni Llardén, president d’Enagás i president de la Fundación para la Sostenibilidad Energética y Ambiental, i Jordi Dolader, enginyer industrial i consultor energètic.

Davant del context actual pel que fa a la crisi energètica i la seva evolució a futur, es considera que aquest serà un dels factors més importants en el desenvolupament de l’economia per a l’any 2023.

Per aquest motiu, la Cecot ha organitzat aquesta trobada, amb la presència d’experts en la matèria que participaran en el desenvolupament d’aquestes polítiques. L’objectiu d’aquesta jornada és poder “conèixer la seva visió i preguntar-los per allò que més ens preocupi”, apunten des de la patronal egarenca.

To Top