Diners

El programa Singulars de Pimec obté un 47% d’inserció laboral

De les 100 persones que han participat enguany al programa Singulars de Pimec Vallès Occidental, 54 han aconseguit inserir-se laboral o retornar al sistema educatiu. Concretament, 47 participants han assolit l’objectiu d’accedir al mercat laboral i un total de set persones han accedit a una formació reglada.

El programa, que va finalitzar el passat mes d’octubre, ha tingut una durada de deu mesos, temps durant el qual s’ha ofert acompanyament i assessorament a 100 joves aturats menors de 30 anys per tal d’aconseguir un objectiu professional a mitjà o llarg termini, fomentant la seva participació en accions formatives professionalitzadores, que en la majoria dels casos finalitzen amb la materialització d’un contracte de treball o el retorn al sistema educatiu.

El projecte, que ha dut el títol “Forma el teu futur”, forma part de les polítiques actives d’ocupació del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i hi han col·laborat diversos agents: Foment de Terrassa, el centre tecnològic terrassenc Leitat, l’Ajuntament de Sant Cugat, la Fundació Eurecat i I’am Digital.

En el marc d’aquest projecte el SOC preveu la possibilitat de sol·licitar un ajut a la contractació per aquelles empreses que incorporin participants del programa. Enguany, dels 47 contractes de treball formalitzats, 16 s’han realitzat sota aquest paraigua del SOC, representant així el 34% del total de contractes efectuats.

El programa Singulars de Pimec obté un 47% d’inserció laboral
To Top