Terrassa

Premi per a una fotografia de la Xemeneia Almirall

Miquel Calvet guanya la primera edició del Concurs de Fotografia de la Delegació del Vallès dels Enginyers Industrials de Catalunya

La fotografia guanyadora / Miquel Calvet

Miquel Calvet, amb la instantània “Xemeneia Almirall, Terrassa, ha guanyat el primer premi de la primera edició del Concurs de Fotografia de la Delegació del Vallès dels Enginyers Industrials de Catalunya. La imatge guanyadora mostra aquesta emblemàtica xemeneia de la ciutat. En aquesta primera edició d’aquest concurs, es van presentar un total de 48 fotografies. L’acte d’entrega dels premis, que comptava amb el patrocini de la Caixa d’Enginyers i La Mútua dels Enginyers, va tenir lloc a la seu de Sabadell d’aquesta entitat vallesana.

A més de Calvet, també van ser guardonats, amb el segon premi, la fotografia “Xemeneia Almirall i Monument a la Dona” de Teresa Casasayas, mentre que el tercer va recaure a la imatge titulada “Xemeneia Bòbila Almirall – Sol”, obra de Josep Maria Auleda.

Quantitat i qualitat

Miquel Portell, enginyer industrial, vocal de les juntes de la Delegació i que va exercir de president del jurat, va destacar la quantitat i l’alta qualitat de les fotografies presentades. Per la seva banda, Germán Palacín, president de la Delegació del Vallès dels Enginyers Industrials, va assenyalar que “amb aquest certamen volem fer valdre el món industrial del Vallès i donar visibilitat als enginyers i enginyeres, no només apassionats per la indústria sinó també per la fotografia”.

Premi per a una fotografia de la Xemeneia Almirall
To Top