Terrassa

Els pàrquings privats ajusten l’increment de preus del 2023

Els aparcaments públics congelen tarifes i els privats anuncien preus per sota de l’IPC

Accés al aparcament de la plaça Vella/ Nebridi Aróztegui

El ple ha aprovat aquest divendres les tarifes dels aparcaments soterrats de la ciutat amb novetats de darrera hora. Pel que fa als aparcaments públics – places de Lluís Companys, del Progrés i del Primer de Maig-, els preus es congelen l’exercici 2023 tal com va anunciar el govern i ha aprovat el ple.

El canvi està en les tarifes dels aparcaments en concessió -els de les places Vella, del doctor Robert i el del Raval de Montserrat, gestionats per SABA, i el del Vapor Ventalló- que apliquen algunes rebaixes sobre la proposta inicial d’aplicar increments referenciats a l’IPC.

La tinenta d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Lluïsa Melgares ha comentat que, després de negociar amb els concessionaris, als aparcaments de Plaça Vella, plaça del Doctor Robert i Raval de Montserrat, SABA mantindrà l’increment del 8,9% al pupil·latge (l’IPC del setembre), però ha anunciat la voluntat d’abaixar fins a un 4% el preu als abonats.

En el cas del Vapor Ventalló, la concessionària ha informat que aplicarà un increment de l’1,96% a l’aparcament en rotació, i no del 7,3% com havia anunciat inicialment. Els abonats de 12 hores veuran incrementada la tarifa en un 4,5% i els de 24 hores en un 1,64%.

El ple aprovarà la congelació dels preus del bus i els pàrquings

Els pàrquings privats ajusten l’increment de preus del 2023
To Top