Diners

Vytrus Biotech obté la seva primera patent europea

L’empresa de Terrassa rep la seva primera concessió per part de l’autoritat europea de la propietat intel·lectual, en l’àmbit de la prevenció i el tractament de la pèrdua de cabell

La firma té la seu al carrer de Sant Gaietà

Vytrus Biotech, companyia terrassenca especialitzada en ingredients actius derivats de cèl·lules mare vegetals per a la indústria cosmètica, ha obtingut la seva primera patent Europea. L’Oficina Europea de Patents ha atorgat a l’empresa biotecnològica una patent en l’àmbit de la prevenció i tractament de la pèrdua de cabell. En concret, és per a una tecnologia que se centra en els pèptids i les composicions farmacèutiques, nutracèutiques o veterinàries per a la prevenció i/o tractament de la caiguda del cabell.

Aquest és el primer reconeixement que rep la companyia per part de les autoritats de la propietat intel·lectual d’Europa, un dels principals mercats d’ingredients cosmètics del món, destaca la mateixa firma en un comunicat. Europa, però, no és el primer territori on Vytrus Biotech ha obtingut la seva primera patent en aquest àmbit, sinó el tercer. I és que la concessió de l’Oficina Europea de Patents se suma a les patents atorgades en els últims mesos per les autoritats del Japó, al setembre, i dels Estats Units, al novembre, en el mateix àmbit d’actuació, la prevenció i tractament de la pèrdua de cabell.

Les patents en aquests tres territoris cobreixen la tecnologia de diversos productes que abasten indicacions capil·lars, antienvelliment i de regeneració i que ja estan al mercat. De fet, l’empresa terrassenca explica que ja s’estan venent “a tot el món”.

En els tres casos, tant a Europa com als EUA i al Japó, la concessió és fins al 31 de març del 2037.

Vytrus Biotech obté la seva primera patent europea
To Top